×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Rachel Hazes: "Een andere man in mijn leven is nu niet belangrijk"

Rachel Hazes: "Een andere man in mijn leven is nu niet belangrijk"
06.11.2012 -

Rachel Hazes beleeft deze week een spannende tijd: eindelijk gaat de musical in première over haar overleden man André. Haar man, die ze nooit kan en wil vergeten. “Ik ben ervan overtuigd dat hij trots zou zijn op mij en de kinderen.”


Nog steeds regelt ze André zijn zaken, en Rachel was vanaf het prille begin erg betrokken bij de musical. “Dat was intens. Na de eerste keer dat ik het script las, had ik twee weken lang hoofdpijn. Ik was weer even terug in mijn eigen geschiedenis. Bij elke nieuwe stap, zoals de eerste repetitie, kwamen de emoties weer boven. Maar nee, twijfels over of ik dit met de wereld wilde delen, heb ik niet gehad. Ik vind het juist mooi dat het gaat over André Hazes de artiest én Dré de persoon.

 
We hebben nog steeds veel verdriet om André, maar ik kan inmiddels wel over hem praten zonder dat ik bij elke zin in tranen uitbarst. Daaraan merk ik dat het beter met me gaat. Op zijn sterfdatum voelen we zijn verlies natuurlijk extra erg. Maar dat beperkt zich niet tot die ene dag: de 21ste was de dag dat André naar het ziekenhuis ging, de 27ste was de herdenkingsdienst in de ArenA en de dag erna de crematie. Die hele week is voor ons beladen.
 
Lees het hele interview met Rachel in Vriendin 45.

Plaats een reactie

Ben jij fan van André Hazes?

  •  
  •  
  •  

8Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 6 nov '12 16:04

  Reactie: Ik ben geen fan, maar kan zijn muziek zeker waarderen
  idd ben ik geen fan maar zijn muziek heeft well inhoud . Zijn liedje van'' de vlieger ''heeft onze schoonzoon op zijn trouwdag gezongen daar zijn moeder ook hoog in de hemel is .
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 6 nov '12 19:26

  Reactie: Ik ben geen fan, maar kan zijn muziek zeker waarderen
  ik vond zijn muziek recht uit zijn hart, hij was een goede zanger die ik graag hoorde.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Monique68 di 6 nov '12 19:42

  Reactie: Ik ben geen fan, maar kan zijn muziek zeker waarderen
  verschillende nummers raken mij wel....
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 7 nov '12 23:49

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  Verschillende nummers raken mij. Ik kan zijn muziek nog dagelijks graag horen. En hele dagen mee zingen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  sandra.lankers.1 vr 9 nov '12 02:56

  Reactie: Ik ben geen fan, maar kan zijn muziek zeker waarderen
  Respect voor haar..wat een kanjer van een vrouw!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 9 nov '12 19:30

  Reactie: Ik ben geen fan, maar kan zijn muziek zeker waarderen
  ben/was geen fan, maar zijn muziek is op zijn tijd wel gezellig, alleen erger ik me juist helaas beetje aan die rachel hazes, iedere keer weer het zelfde geneuzel van haar in de bladen en in de krant, dat ze hem mist bla bla bla.ze heeft verder totaal niets te melden, maarja ze moet wat doen om in beeld te blijven. trieste types maarja dat is mijn mening
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  minie.scherphof ma 12 nov '12 18:16

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  ik luister er graag naar.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  minie.scherphof ma 12 nov '12 18:17

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  Ik luister er graag naar.
  Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |