×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Rachel Hazes: "Een andere man in mijn leven is nu niet belangrijk"

Rachel Hazes: "Een andere man in mijn leven is nu niet belangrijk"
06.11.2012 -

Rachel Hazes beleeft deze week een spannende tijd: eindelijk gaat de musical in première over haar overleden man André. Haar man, die ze nooit kan en wil vergeten. “Ik ben ervan overtuigd dat hij trots zou zijn op mij en de kinderen.”


Nog steeds regelt ze André zijn zaken, en Rachel was vanaf het prille begin erg betrokken bij de musical. “Dat was intens. Na de eerste keer dat ik het script las, had ik twee weken lang hoofdpijn. Ik was weer even terug in mijn eigen geschiedenis. Bij elke nieuwe stap, zoals de eerste repetitie, kwamen de emoties weer boven. Maar nee, twijfels over of ik dit met de wereld wilde delen, heb ik niet gehad. Ik vind het juist mooi dat het gaat over André Hazes de artiest én Dré de persoon.

 
We hebben nog steeds veel verdriet om André, maar ik kan inmiddels wel over hem praten zonder dat ik bij elke zin in tranen uitbarst. Daaraan merk ik dat het beter met me gaat. Op zijn sterfdatum voelen we zijn verlies natuurlijk extra erg. Maar dat beperkt zich niet tot die ene dag: de 21ste was de dag dat André naar het ziekenhuis ging, de 27ste was de herdenkingsdienst in de ArenA en de dag erna de crematie. Die hele week is voor ons beladen.
 
Lees het hele interview met Rachel in Vriendin 45.

Plaats een reactie

Ben jij fan van André Hazes?

  •  
  •  
  •  

8Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 6 nov '12 16:04

  Reactie: Ik ben geen fan, maar kan zijn muziek zeker waarderen
  idd ben ik geen fan maar zijn muziek heeft well inhoud . Zijn liedje van'' de vlieger ''heeft onze schoonzoon op zijn trouwdag gezongen daar zijn moeder ook hoog in de hemel is .
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 6 nov '12 19:26

  Reactie: Ik ben geen fan, maar kan zijn muziek zeker waarderen
  ik vond zijn muziek recht uit zijn hart, hij was een goede zanger die ik graag hoorde.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Monique68 di 6 nov '12 19:42

  Reactie: Ik ben geen fan, maar kan zijn muziek zeker waarderen
  verschillende nummers raken mij wel....
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 7 nov '12 23:49

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  Verschillende nummers raken mij. Ik kan zijn muziek nog dagelijks graag horen. En hele dagen mee zingen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  sandra.lankers.1 vr 9 nov '12 02:56

  Reactie: Ik ben geen fan, maar kan zijn muziek zeker waarderen
  Respect voor haar..wat een kanjer van een vrouw!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 9 nov '12 19:30

  Reactie: Ik ben geen fan, maar kan zijn muziek zeker waarderen
  ben/was geen fan, maar zijn muziek is op zijn tijd wel gezellig, alleen erger ik me juist helaas beetje aan die rachel hazes, iedere keer weer het zelfde geneuzel van haar in de bladen en in de krant, dat ze hem mist bla bla bla.ze heeft verder totaal niets te melden, maarja ze moet wat doen om in beeld te blijven. trieste types maarja dat is mijn mening
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  minie.scherphof ma 12 nov '12 18:16

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  ik luister er graag naar.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  minie.scherphof ma 12 nov '12 18:17

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  Ik luister er graag naar.
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |