×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 44: Na de dood van haar man vond Monique opnieuw de liefde

Na de dood van haar man vond Monique opnieuw de liefde
30.10.2012 - Redactie Vriendin

“Ik voel me zo gelukkig dat dit me is gegund”


“'Er komt een moment dat je huis weer je huis is.’ Dat zei Dinand van Kane tegen mij tijdens de eerste editie van Rigter!live, het benefietconcert ter ere van Wim. Ik vond dat zo mooi. Hij wist hoe het voelt als je partner dood is: je huis is je huis niet meer. Dat kun je alleen begrijpen als je het zelf hebt meegemaakt.

Wim had slokdarmkanker. Na zijn dood bleef ik zes jaar alleen. Jip vroeg weleens waarom ik niet wat vaker met jongens uitging. ‘Dat is toch leuk voor je?’ zei ze dan. ‘Dan heb jij ook eens iemand die komt logeren!’ Ik had af en toe een scharrel, maar geen enkele man kreeg Jip ooit te zien, want niemand kon tippen aan Wim. Totdat drie jaar geleden bij de klassenavond van groep 3 Joeri de klas binnenkwam…”

Lees het hele verhaal van Monique in Vriendin 44 en praat mee op het forum.

 

Plaats een reactie

Heb jij de liefde van je leven al gevonden?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  C@rolien di 30 okt '12 12:00

  Reactie: Ja, en ik ben ontzettend gelukkig met hem!
  en wij gaan trouwen ....... 12-12-12 ondanks dat we bij de eerste kennismaking 5 jaar geleden allebei aangaven nooooooit meer te hoeven trouwen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.vandeurzen wo 31 okt '12 15:30

  Reactie: Ja, en ik ben ontzettend gelukkig met hem!
  via een contakt advertentie ben zeer gelukig en al weer 10 jaar getrouwd met deze man
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Inky1963 wo 31 okt '12 15:51

  Reactie: Ik heb wel een liefde, maar of die voor het leven is weet ik niet...
  Ik ben stilletjes verliefd op een ander...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  bianca.monster.9 vr 9 nov '12 14:49

  Reactie: Ja, en ik ben ontzettend gelukkig met hem!
  mijn zijn vrouw is overleden in 2004,,,ik was sinds 2003 alleen en nu heel gelukkig en getrouwd
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |