×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bridget Maasland: “Ik sta even niet open voor een nieuwe liefde”

Bridget Maasland: “Ik sta even niet open voor een nieuwe liefde”
23.10.2012 -

Presentatrice Bridget Maasland (37) is single moeder van haar zoontje Mees (4). Dat gaat haar goed af, al heeft ze af en toe wel moeilijke momenten, vooral als Mees bij zijn vader is: “Ik mis de helft van Mees’ leven. En dat blijft raar.”


Heb je met al je drukke werkzaamheden nog tijd om een nieuwe liefde te vinden?
“Als hij ooit voor de deur staat vast wel, maar nu ben ik daar niet mee bezig. Waarschijnlijk ben ik in een periode in mijn leven waarin ik er totaal niet voor opensta. Mijn laatste relatie is ook pas een half jaar over. Dat er nog niemand anders is, is niet erg.

Weet je wát frustrerend is? Dat er bedroevend weinig leuke mannen zijn. Als ergens een groep vrouwen binnenkomt, zit daar altijd wel een leuke meid tussen. Maar bij een groep mannen zit negen van de tien keer niet één leuke. Mannen hebben het wat dat betreft veel makkelijker.” Lachend: “Het is dat ik niet zulke gevoelens heb, anders zou ik bijna overwegen lesbisch te worden!”

Lees het hele interview met Bridget Maasland in Vriendin 43.

Plaats een reactie

Heb jij de liefde van je leven al gevonden?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  leuq wo 24 okt '12 15:50

  Reactie: Ja!
  Hij is de allerliefste !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Natas72 do 25 okt '12 10:14

  Reactie: Ja!
  The love of my life!! Duurde even voor ik hem tegenkwam...en dan ook via internet haha maar het kan!! LOVE HIM!!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |