×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bridget Maasland: “Ik sta even niet open voor een nieuwe liefde”

Bridget Maasland: “Ik sta even niet open voor een nieuwe liefde”
23.10.2012 -

Presentatrice Bridget Maasland (37) is single moeder van haar zoontje Mees (4). Dat gaat haar goed af, al heeft ze af en toe wel moeilijke momenten, vooral als Mees bij zijn vader is: “Ik mis de helft van Mees’ leven. En dat blijft raar.”


Heb je met al je drukke werkzaamheden nog tijd om een nieuwe liefde te vinden?
“Als hij ooit voor de deur staat vast wel, maar nu ben ik daar niet mee bezig. Waarschijnlijk ben ik in een periode in mijn leven waarin ik er totaal niet voor opensta. Mijn laatste relatie is ook pas een half jaar over. Dat er nog niemand anders is, is niet erg.

Weet je wát frustrerend is? Dat er bedroevend weinig leuke mannen zijn. Als ergens een groep vrouwen binnenkomt, zit daar altijd wel een leuke meid tussen. Maar bij een groep mannen zit negen van de tien keer niet één leuke. Mannen hebben het wat dat betreft veel makkelijker.” Lachend: “Het is dat ik niet zulke gevoelens heb, anders zou ik bijna overwegen lesbisch te worden!”

Lees het hele interview met Bridget Maasland in Vriendin 43.

Plaats een reactie

Heb jij de liefde van je leven al gevonden?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Vriendin.. wo 24 okt '12 15:50

  Reactie: Ja!
  Hij is de allerliefste !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Natas72 do 25 okt '12 10:14

  Reactie: Ja!
  The love of my life!! Duurde even voor ik hem tegenkwam...en dan ook via internet haha maar het kan!! LOVE HIM!!
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |