×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Charly Luske: “Makkelijk, saai en veilig, dat is niks voor mij”

Charly Luske: “Makkelijk, saai en veilig, dat is niks voor mij”
16.10.2012 -

Een gezellig gezin, een carrière als solo-zanger, nog even een acteerklus tussendoor: ADHD’er Charly Luske (34) heeft het best druk. Gelukkig maakte hij voor Vriendin’s bloemetje graag tijd.


Wat herken je van jezelf in je zoons?
“Vooral Billy lijkt qua uiterlijk enorm op mij, al heeft hij alle mooie gelaatstrekken van zijn moeder. Beide jongens kunnen zich slecht concentreren, ze zijn druk, hebben veel energie, willen altijd stoeien en geinen, en lijken daarin dus erg op mij met mijn ADHD.

Bobby zou best wel eens ADHD kunnen hebben, Billy niet. Ze maken regelmatig woordgrappen, waarschijnlijk omdat ik die ook de hele dag door maak. Billy begint zelfs al sarcastische opmerkingen te maken. Als ik een blunder maak of struikel, zegt hij: ‘Nou, dat heb je goed gedaan, pap...’ Dan loop ik over van trots.

Ze zijn allebei eigenwijs en betweterig, net als ikzelf vroeger, ik ging altijd de discussie aan. Ik weet hoe ik daarmee moet omgaan: niet slaan, niet schreeuwen, maar gewoon rustig uitleggen hoe het zit. En kort houden: als ze ongenuanceerd doordrammen, staak ik de discussie. Ze mogen hun plek verwerven, maar niet door onredelijk te zijn. Volgens Tanja ben ik te streng, maar ik vind haar soms te mild, dus dat heft elkaar goed op.”

Lees het hele interview met Charly Luske in Vriendin 42.

Plaats een reactie

Wat herken je van jezelf in je kind(eren)?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  riet1957 di 16 okt '12 22:41

  Reactie: Ik herken...
  ik ben nogal een bourgondieer,en die meiden hebben precies hetzelfde,ook de humor,maar ook het chaotische,en dromerige van mij.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 17 okt '12 10:30

  Reactie: Ik heb geen kinderen
  geen kinderen dus ik weet niet
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |