×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 30: Debbies zus was betrokken bij een dodelijk ongeluk in Australië

Vriendin 30: Debbies zus was betrokken bij een dodelijk ongeluk in Australië
24.07.2012 - Redactie Vriendin

Hoe een droomreis in een nachtmerrie veranderde.


Even de vrijheid opzoeken: dat was het doel van Linda (26) toen ze naar Australië vertrok. Maar ze kreeg samen met een vriendin een auto-ongeluk, waarbij die vriendin omkwam, en belandde zelfs in de cel. Ze is nu in een rechtszaak verwikkeld. Haar zus Debbie (30) doet vanuit Nederland wat ze kan om Linda te helpen.

Linda had het heel moeilijk. Het ene moment was ze aanspreekbaar, het volgende moment dacht ik: meisje, wat lig je nou te zwetsen? Dat kwam door de morfine. Na een paar dagen ging het gelukkig iets beter. Maar Linda had veel pijn en verdriet. Dat ik niet bij haar kon zijn, haar niet even kon vasthouden, vond ik heel moeilijk.”

Lees Debbies verhaal in Vriendin 30 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij ooit iets vergelijkbaars meegemaakt?

  •  
  •  

7Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 29 jul '12 11:23

  Reactie: Nee, nooit
 • Dit is niet ok!

  yootje73 vr 3 aug '12 13:27

  Reactie: Nee, nooit
  Ik had het verhaal een tijdje geleden gezien op tv. Wat een ellende, het is niet te beschrijven!!! Maar vandaag....GEFELICITEERD Linda...VRIJSPRAAK!!!! Wat een geweldig nieuws!!!! Hoop dat je snel eer terug bent bij je ouders en zus!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  TonnyJ do 9 aug '12 11:31

  Reactie: Nee, nooit
  Ik hoorde op tv. van de vrijspraak wat een geweldig nieuws, ik hoop dat jullie weer rust in jullie leven gaan krijgen. en dat het verwerken van dit drama eindelijk kan beginnen, heel veel sterkte
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |