×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 29: Angelique maakte kennis met haar halfzus

Vriendin 29: Angelique maakte kennis met haar halfzus
17.07.2012 -

“Alsof ik een nieuwe liefde ontmoette, zó nerveus was ik”


Angelique (41) wist dat ze een halfzus had, maar ze had haar nog nooit gezien. Onlangs maakte ze kennis met Debby (35). “Opeens kreeg ik haar telefoonnummer. Ik had kriebels in mijn buik van het idee dat ik haar gewoon kon bellen.”

Mijn moeder raakte zwanger op haar zeventiende en zoals dat destijds ging, moest ze trouwen met mijn vader, die op dat moment ook nog maar negentien was. Ze trokken in bij zijn ouders. Maar het huwelijk hield niet lang stand. Al na een jaar zijn ze uit elkaar gegaan. Mijn vader liet meteen weten dat hij niets met mij te maken wilde hebben en ik heb hem nooit meer gezien. Daardoor heb ik nooit de behoefte aan mijn biologische vader gehad. Ik was ook niet kwaad op hem, dat is pas veel later gekomen. Hoe kun je nou je eigen kind in de steek laten? Daar begrijp ik niets van. Omdat er ook geen contact meer was met de familie van mijn vader, had ik geen idee hoe zijn leven verder verliep. Ik wist vaag dat hij na het huwelijk met mijn moeder opnieuw was getrouwd en er ging zelfs een gerucht dat hij nog een kind had gekregen, maar omdat dit allemaal via het roddelcircuit ging, besteedde ik daar niet veel aandacht aan.

Lees Angeliques verhaal in Vriendin 29.

Dit soort verhalen komen ook vaak voor in het programma Spoorloos. Kijk jij daarnaar?

Plaats een reactie

2Reacties

  • Dit is niet ok!

    angelique. do 23 aug '12 22:04

    veel reacties gehad uit onze omgeving over dit bijzondere verhaal,want mooi klinkt wat raar. Het mooie eraan is dat we elkaar hebben gevonden. Angelique
    Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |