×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 29: Angelique maakte kennis met haar halfzus

Vriendin 29: Angelique maakte kennis met haar halfzus
17.07.2012 -

“Alsof ik een nieuwe liefde ontmoette, zó nerveus was ik”


Angelique (41) wist dat ze een halfzus had, maar ze had haar nog nooit gezien. Onlangs maakte ze kennis met Debby (35). “Opeens kreeg ik haar telefoonnummer. Ik had kriebels in mijn buik van het idee dat ik haar gewoon kon bellen.”

Mijn moeder raakte zwanger op haar zeventiende en zoals dat destijds ging, moest ze trouwen met mijn vader, die op dat moment ook nog maar negentien was. Ze trokken in bij zijn ouders. Maar het huwelijk hield niet lang stand. Al na een jaar zijn ze uit elkaar gegaan. Mijn vader liet meteen weten dat hij niets met mij te maken wilde hebben en ik heb hem nooit meer gezien. Daardoor heb ik nooit de behoefte aan mijn biologische vader gehad. Ik was ook niet kwaad op hem, dat is pas veel later gekomen. Hoe kun je nou je eigen kind in de steek laten? Daar begrijp ik niets van. Omdat er ook geen contact meer was met de familie van mijn vader, had ik geen idee hoe zijn leven verder verliep. Ik wist vaag dat hij na het huwelijk met mijn moeder opnieuw was getrouwd en er ging zelfs een gerucht dat hij nog een kind had gekregen, maar omdat dit allemaal via het roddelcircuit ging, besteedde ik daar niet veel aandacht aan.

Lees Angeliques verhaal in Vriendin 29.

Dit soort verhalen komen ook vaak voor in het programma Spoorloos. Kijk jij daarnaar?

Plaats een reactie

2Reacties

  • Dit is niet ok!

    angelique. do 23 aug '12 22:04

    veel reacties gehad uit onze omgeving over dit bijzondere verhaal,want mooi klinkt wat raar. Het mooie eraan is dat we elkaar hebben gevonden. Angelique
    Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |