×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Straatvraag - Welke geur roept bij jou vakantieherinneringen op?

Vriendin vroeg op straat welke geur vakantieherinneringen oproept.
25.07.2012 -

Welke geur roept bij jou vakantieherinneringen op? Vriendin ging de straat op om wat meningen te peilen, maar wat vind jij?


In Vriendin geven Ingeborg, Karin en Denise antwoord, vul de poll in en geef je mening!

Metha (58)
“Nina Ricci! Dat parfum kocht ik altijd in Spanje, waar ik vroeger drie keer per jaar heen ging. Tegenwoordig ga ik minder vaak, maar nog steeds één keer per jaar. Ik ga ieder jaar naar dezelfde plek omdat mijn ouders daar vroeger gewoond hebben.”

Filiz (39)
“De geur van de zee. Het doet me denken aan de zomers in Turkije, mijn favoriete vakantieland. Als ik bij de zee mijn ogen dicht doe, zie ik de zon, zee en het strand van Turkije weer helemaal voor me!”

Marlot (24)
“De geuren van sangria en paella! Die doen me denken aan de vakanties in Spanje met mijn ouders. We gingen ieder jaar naar dezelfde camping, waar ik mijn vakantievrienden jaarlijks zag. Tegenwoordig ga ik in plaats van met mijn ouders, met vriendinnen weg!”

Welke geur roept bij jou vakantieherinneringen op?

Plaats een reactie

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  MamaS-23 do 26 jul '12 21:07

  De geur van zonnebrandcreme! Heerlijk...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  qwertyqwert vr 27 jul '12 19:06

  Als ik lavendel ruik ben ik altijd direct weer in zuid Frankrijk en hoor ik zelfs de krekeltjes op de achtergrond.
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |