×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Straatvraag - Welke geur roept bij jou vakantieherinneringen op?

Vriendin vroeg op straat welke geur vakantieherinneringen oproept.
25.07.2012 -

Welke geur roept bij jou vakantieherinneringen op? Vriendin ging de straat op om wat meningen te peilen, maar wat vind jij?


In Vriendin geven Ingeborg, Karin en Denise antwoord, vul de poll in en geef je mening!

Metha (58)
“Nina Ricci! Dat parfum kocht ik altijd in Spanje, waar ik vroeger drie keer per jaar heen ging. Tegenwoordig ga ik minder vaak, maar nog steeds één keer per jaar. Ik ga ieder jaar naar dezelfde plek omdat mijn ouders daar vroeger gewoond hebben.”

Filiz (39)
“De geur van de zee. Het doet me denken aan de zomers in Turkije, mijn favoriete vakantieland. Als ik bij de zee mijn ogen dicht doe, zie ik de zon, zee en het strand van Turkije weer helemaal voor me!”

Marlot (24)
“De geuren van sangria en paella! Die doen me denken aan de vakanties in Spanje met mijn ouders. We gingen ieder jaar naar dezelfde camping, waar ik mijn vakantievrienden jaarlijks zag. Tegenwoordig ga ik in plaats van met mijn ouders, met vriendinnen weg!”

Welke geur roept bij jou vakantieherinneringen op?

Plaats een reactie

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  MamaS-23 do 26 jul '12 21:07

  De geur van zonnebrandcreme! Heerlijk...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  qwertyqwert vr 27 jul '12 19:06

  Als ik lavendel ruik ben ik altijd direct weer in zuid Frankrijk en hoor ik zelfs de krekeltjes op de achtergrond.
  Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |