×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 28: Erika en Antoine zorgen voor zeven pleegkinderen.

Pleegkinderen in huis nemen, zou jij dat willen/kunnen?
10.07.2012 - Redactie Vriendin

Antoine (41) en Erika (46) zijn fulltime papa en mama van zeven pleegkinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen. In hun huis, dat ze Villa Vlinders noemen, geven ze kinderen met een beperking de kans om in een gezin op te groeien. “Deze kinderen verdienen iemand die voor ze vecht."


Erika: “Het is altijd mijn droom geweest om een huis vol kinderen te hebben. En of dat nu mijn eigen kinderen waren, adoptie- of pleegkinderen, dat maakte me niks uit. Op mijn 23ste kreeg ik samen met mijn ex-man mijn eerste zoon. Twee jaar later werd mijn tweede zoon geboren, maar het leven was hem niet gegund. Hij was zwaar lichamelijk en geestelijk gehandicapt en is overleden bij zijn geboorte. Dat deed me zo veel verdriet, dat ik besloot: ik wil niet proberen nog een kindje te krijgen. Dit wil ik niet nog eens meemaken. Maar mijn droom opgeven, dat nooit! Nu, heel wat jaren later, is hij uitgekomen. Ik heb een huis vol kinderen voor wie ik iets kan betekenen."

Lees heel Erika's verhaal in Vriendin 28.

Pleegkinderen in huis nemen, zou jij dat kunnen/willen? Praat mee op het forum

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem do 12 jul '12 16:36

    ik vind deze 2 twee mensen Toppie!!! Geweldig wat een mooie weg deze mensen bewandelen met hun visie op kinderen helpen............heel veel respect heb ik er voor
    Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |