×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 26: Liesbeth heeft zes kinderen.

" Mijn vierde kindje, bleek een drieling!"
26.06.2012 - Redactie Vriendin

Liesbeth (37) en haar man Gerald (44) twijfelden over een vierde kind. Konden ze het wel aan, die extra drukte? Ze besloten de natuur haar gang te laten gaan. En toen... bleek Liesbeth zwanger van een drieling!


“Met drie kinderen had ik mijn handen vol. Ik werkte twee dagen per week als wijkverpleegkundige en was actief in de kerk. Maar ik genoot ervan. Eigenlijk wilde ik nog een baby… Ergens vond ik dat egoïstisch: we hadden immers al drie gezonde kinderen.

We hebben flink getwijfeld, maar zijn uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat we de natuur haar gang zouden laten gaan. Liefde genoeg voor vier kinderen! Ook deze keer was het meteen raak. Ik hoefde niet eens een test te doen, zo duidelijk was het. Ik was misselijk, net als bij de eerste drie zwangerschappen, alleen nu veel erger. Soms wist ik niet waar ik het zoeken moest, zo beroerd voelde ik me.

Ik ging alleen naar de eerste echo. Gerald bleef bij de kinderen. Ik zag meteen twee hartjes kloppen en begon vreselijk te huilen. Een tweeling! Dat verwachtte ik totaal niet. Een tweeling had mij nooit zo leuk geleken. Ik maakte liever twee keer een zwangerschap mee en zag het ook totaal niet zitten om mijn aandacht te verdelen over twee baby’s. Toen kwam de gynaecoloog met een mededeling die mijn wereld echt op z’n kop zette. ‘Het zijn er drie!’ Ik was totaal van slag en kon alleen maar ‘Nee!’ roepen..."

Lees heel Liesbeths verhaal in Vriendin 26.

Zes kinderen, te veel of te weinig? Praat mee op het forum
 

Plaats een reactie

2Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem wo 27 jun '12 14:42

    Bij onze dochter ging het ook zo. Ze hadden een dochtertje en wilden graag een tweede kindje en dat werd tot hun grote schrik ook een drieling. Het gaat allemaal goed, maar het is wel een heel ander leven dan ze zich hadden voorgesteld.
    Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |