×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 25: Vriendin’s Paulien gaat naar een psycheparty

Paulien: "Soms heb je alleen iemand nodig die even de juiste vragen stelt”
19.06.2012 - Redactie Vriendin

Nieuwste thuisparty-trend: de psycheparty. Onder begeleiding van een ‘lifecoach’ praat je thuis, met je vriendinnen op de bank, over hoe het écht met je gaat. Vriendin’s Paulien probeert het uit, samen met haar vriendinnen.


"Soms heb je alleen iemand nodig die even de juiste vragen stelt”

Dat er iets op tafel gelegd gaat worden, werd duidelijk toen ik de afspraak maakte met Tamara Straatman. Zij is NLP-lifecoach en oprichtster van Psycheparty Nederland. Het idee voor deze party’s haalde ze een jaar geleden vanuit Amerika naar Nederland. Sindsdien heeft ze al heel wat psycheparty’s gegeven. Stel het je voor als een soort Tupperwareparty. Alleen wordt er niets verkocht, maar ga je serieus met jezelf én je vriendinnen aan de slag. Tamara vertelt dat we gaan werken met onze dromen, doelen en behoeften. Waar zouden wij intens gelukkig van worden? De man van je dromen? Een nieuwe baan? Een probleem of vraagstuk oplossen? Aan het einde van de avond weten we wat ervoor nodig is om ons doel te bereiken en onze plannen daadwerkelijk uit te voeren. Tamara heeft gevraagd alvast onze persoonlijke wens te bedenken. Wat willen wij straks anders in ons leven?

Lees heel het verhaal in Vriendin 25.

Heb jij ook zoiets meegemaakt of wil je Paulien iets zeggen?  Praat mee
 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |