×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Renate: ‘Als zij op tv is, ligt hij bij mij in bed’

‘Als zij op tv is, ligt hij bij mij in bed’
28.11.2017 -

Renate (36) zag hem: het was liefde op het eerste gezicht. En dat was wederzijds. Maar hij bleek bezet, en niet met zomaar iemand. 'Ik had alles verwacht, maar níét dat ik haar zou kennen.'


Renate: “Ik ontmoette hem toen ik uit eten was met een vriendin. Wij zaten er al toen hij binnenkwam, samen met een andere man. Hoewel ik met mijn vriendin diep in gesprek was, werd mijn blik direct naar hem toegetrokken. Hij keek ook naar mij. Ik voelde mijn hart overslaan en begon spontaan te blozen. Bizar, want ik ben niet verlegen en flirt graag. Waarom bracht deze man me zo van mijn stuk?

Het viel ook mijn vriendin op. ‘Hij kijkt de hele tijd naar je’, plaagde ze me. De man was met zijn gezelschap vier tafels van ons vandaan gaan zitten. Hij zat zo, dat we naar elkaar konden kijken. Telkens als ik naar hem keek, keek hij ook net naar mij. Ik probeerde om niet meer naar hem te kijken, me te concentreren op het gesprek met mijn vriendin. Maar het lukte niet. Ik was me heel bewust van zijn aanwezigheid.

Nerveus
Het was echt liefde op het eerste gezicht, iets waar ik nooit in geloofde. Ik was ook helemaal niet op zoek naar een nieuwe liefde. Mijn relatie was nog maar net uit. Een scharrel voor tussendoor zou leuk zijn, geen betere remedie tegen liefdesverdriet dan fijne seks, meer hoefde ik even niet. Maar toen mijn vriendin op mijn verzoek bij ons vertrek uit het restaurant mijn visitekaartje aan hem gaf, wist ik dat áls hij me zou bellen, dit niet zomaar iets zou zijn. Ik stond op dat moment al buiten, nerveus als een pubermeisje. Ik had zelf echt niet naar zijn tafeltje durven lopen. Ik was er niet zeker van dat hij contact met me zou zoeken. Hij had immers in het restaurant geen aanstalten gemaakt om mij aan te spreken.

Ik wist dat áls hij me zou bellen, dit niet zomaar iets zou zijn. Maar ik was nog niet thuis, of ik had al een berichtje van hem. ‘Mooie vrouw, ik heet Leon’, schreef hij. ‘Je gezicht staat op mijn netvlies gebrand. Morgen hoor je meer van mij.’ De volgende ochtend had ik al een mail van hem. Daarin schreef hij dat ik een verpletterende indruk op hem had gemaakt. Dat ik hem geweldig leek. Nee, verbeterde hij zichzelf: hij wíst dat ik geweldig was. Maar hij had een relatie. Een goede, fijne relatie. Natuurlijk hadden er toen alarmbellen bij me moeten gaan rinkelen. Een gebonden man, daar moet je verre van blijven. Maar ik wilde weten wie hij was. Ontdekken waarom die vonk er tussen ons was geweest. En ik antwoordde dat we elkaar toch zeker wel konden leren kennen, gewoon als vrienden?

Ik had alles verwacht, dat ze zwanger was bijvoorbeeld of wel zes kinderen met hem had. Maar níét dat ik haar zou kennen. Maar toen Leon haar naam noemde – ik noem haar nu maar even Monique – ging er direct een alarm af in mijn hoofd. Ik kende haar heel goed! Niet persoonlijk, maar van televisie en uit films. Was zíj de vrouw die al die tijd als een roze olifant tussen ons in had gestaan? Ik snapte meteen waarom Leon zo afhoudend was geweest. Niet alleen omdat hij haar trouw wilde blijven, maar ook omdat hij absoluut niet wilde dat er roddels de ronde zouden gaan doen."

Lees het hele verhaal in Vriendin 48. 

Heb jij net als Renate een bijzondere affaire en wil je jouw verhaal vertellen? Mail naar post@ vriendin.audax.nl of praat mee op ons forum

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |