×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: mijn pech met mannen...

Lezeressen vertellen: mijn pech met mannen...
05.10.2017 -

Rare wezens hoor, mannen. 8 lezeressen vertellen over hun genante of ronduit stomme ervaringen met ze. 'waarom trof ik na mijn vreemdgaande ex meteen weer zo'n foute man?!'


'Mijn date bood zich op minstens tien swingersites aan' 
Anouk (29): “Ik was met vriendinnen op een zaterdagavond stappen, toen ik een leuke man ontmoette. We wisselden nummers uit en spraken niet veel later af voor een date. We hadden een onwijs leuke dag en ik zag hem echt wel zitten. Enthousiast vertelde ik mijn verhaal aan mijn stiefvader. Hij vroeg mij om een foto en ik zag direct aan zijn gezicht dat hij de jongen herkende. Voorzichtig vertelde hij mij waarvan... Mijn date bleek in volle glorie op een swingersite te staan en interesse te hebben getoond in mijn moeder! Ik weet dat mijn moeder en stiefvader actief zijn in dat wereldje, ieder zijn ding. Maar dat mijn date zich daar ook aanbood, was niet mijn idee van geschikt relatiemateriaal. Een kleine speurtocht op internet wees uit dat hij op minstens tien sites te vinden was. Ik heb hem laten weten dat ik het bij die ene date wilde houden.” 

'Hij wilde zijn cadeau terug toen het uit was' 
Eline (34): “Ik had vorig jaar een relatie met een man die mij meenam tijdens een zakendiner. Een steenrijke klant van mijn vriend zat hem wat te pesten, dat hij nog geen handtas voor mij had gekocht. Blijkbaar lag dat gevoelig, want twee weken later sleurde hij mij een tassenwinkel in en stond erop dat ik een dure designerstas uitzocht. Ik was overdonderd en wilde het niet aannemen. Hij bleef aandringen, ik moest écht een tas uitzoeken. Ik heb mijn droomtas aangewezen en was dolgelukkig met mijn nieuwe aanwinst.

 

Hij bleef mij sms’en en bellen over die tas en dreigde zelfs met een rechtszaak

 

Drie maanden later ging het uit en hij eiste zijn cadeau terug. Hij bleef mij sms’en en bellen over die tas en dreigde zelfs met een rechtszaak. Ik heb de tas teruggegeven. Na twee weken kreeg ik nog een mailtje van hem, of ik het echtheidscertificaat nog had. Ik was helemaal klaar met hem. Hij had mij mijn persoonlijke spullen eerder al teruggestuurd in een enorme doos. Die lege doos had ik nog in mijn kamer staan en daar heb ik het echtheidscertificaat samen met allemaal oude kranten in gedaan. Op het karton schreef ik ‘retour afzender’. Wat een gek!” 

'Mijn man viel op mannen'
Barbara (38): “Ik had een paar jaar terug de meest zorgzame, lieve, leuke man aan de haak geslagen.Altijd perfect verzorgd en mijn vriendinnen waren knettergek op hem, omdat je zo goed met hem kon praten. Maar toen vertelde hij na twee jaar dat hij op mannen viel. Alle puzzelstukjes vielen op hun plek. Daarom raakte hij zo in paniek als ik over kinderen begon. En daarom werd hij steeds stiller... Met hem had ik weliswaar pech in de liefde, maar we zijn gelukkig nog wel goede vrienden. Ik wacht alleen nog steeds op de ware en mijn biologische klok begint ondertussen steeds harder te tikken...” 

Lees alle genante verhalen in Vriendin 40.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |