×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Carolina Dijkhuizen: 'Sorry, maar ik mag niets zeggen over Expeditie Robinson'

Carolina Dijkhuizen: 'Sorry, maar ik mag niets zeggen over Expeditie Robinson'
26.09.2017 -

Het gaat supergoed met musicalster Carolina Dijkhuizen (37). Ze is een van de deelnemers van Expeditie Robinson, speelt in de nieuwe musical Vamos! én is sinds een tijdje helemaal hoteldebotel van Gilles.“Sinds onze eerste date zijn we onafscheidelijk.”


De musical Vamos! is geïnspireerd op televisieprogramma’s als Ik vertrek. Heb jij er weleens over gefantaseerd om naar het buitenland te vertrekken?
“Nou, ik zeg je eerlijk: ik heb altijd al heimwee als ik nog op Schiphol ben. Voor de musical zijn we een paar dagen naar Spanje geweest. Daar hebben we Nederlanders gesproken die zijn weggegaan om daar een bed and breakfast te beginnen. Dat vind ik zo dapper. Ik ben niet zo avontuurlijk, dus ik weet niet of ik mijn hele leven hier zou kunnen achterlaten. Ik ben echt een huismus. Het maakt niet uit naar welk land ik ga, ik ben altijd weer blij als ik thuis ben.

Je hebt ooit meegedaan aan Wie is de mol? en zei daarna nooit te willen meedoen aan Expeditie Robinson...
“Ja, omdat ik niet zonder eten zou kunnen. Wat dat betreft ben ik wel echt een donkere vrouw.” 

Hoe komt het dat je toch meedeed, terwijl je zei dat je dat nooit zou doen?
“Toen ik werd gevraagd om mee te doen aan het programma, had ik me net voorgenomen af en toe dingen te doen die ik eng vond. Als je nooit enge dingen doet, ontneem je jezelf daarmee ook de kans iets spannends te ondernemen. Het was geen gemakkelijke beslissing: je hebt geen idee waar je je in stort. Maar ik had het voor geen goud willen missen.” 

Je komt oorspronkelijk uit Colombia, je bent geadopteerd. Hoe ging dat?
“Mijn ouders hebben me daar als baby opgehaald. Ik woonde in huis bij de hoofdzuster van het ziekenhuis waar ik was geboren. Mijn vader heeft een dagboek bijgehouden vanaf het moment dat ze hoorden dat ze mij kregen tot ik in Nederland was. Het was heel fijn om te lezen hoe gewenst ik was. In dat dagboekje stond dat ik ging lachen en mijn armen wijd open deed toen ik mijn vader en moeder zag. Ik was toen negen maanden. Mijn vader zei later dat ze op dat moment op slag verliefd waren.” 

Lees het hele interview in Vriendin 39. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |