×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

Lezeressen vertellen: 20x klein geluk
14.09.2017 -

Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​


Je kind horen lachen, een kop koffie in de zon: wie gelukkig wordt van kleine dingen, beleeft bijna elke dag wel een geluksmomentje. Onze gasthoofdredacteuren zijn hier alle twintig heel goed in. 

‘... Cappuccino in de zon’
Marije: “Op een bankje in de zon genieten van mijn cappuccino. Zo simpel kan geluk zijn.” 

'...Een avond in de tuin' 
Susan
: “Als ik thuiskom na een dag voor de klas als juf, voel ik meteen een paar kinderarmen om me heen.‘Ik heb je gemist, mama’, zegt een van mijn kinderen dan. Met het gezin eten we aan de picknicktafel in onze tuin. Onze kinderen vertellen wat ze die dag hebben meegemaakt en vragen aan mijn man en mij hoe onze dag was. Onze hond is blij dat hij niet meer alleen is en legt zijn kop afwisselend op mijn en mijn mans schoot. Als de borden leeg zijn en de verhalen verteld, praten mijn man en ik nog wat.Voordat ik aan het avondritueel begin,geniet ik nog even van alles om me heen. Kippen scharrelen voorbij, verderop liggen een paar koeien loom in de wei. Dan weet ik: ik ben thuis!”

'...Bijkletsen met vriendinnen' 
Marjolein
: “Voor de vorm op de menukaart kijken, maar eigenlijk al weten dat je de geitenkaassalade neemt en uren kletsen over alles wat ons bezighoudt: een etentje met een goede vriendin maakt me altijd gelukkig.” 

Lees nog meer verhalen in Vriendin 37.

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |