×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van... styliste Patty Zomer

De zomer van... styliste Patty Zomer
15.08.2017 -

De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van styliste Patty Zomer (56): “Als er niemand is om mee te reizen, ga ik gerust in mijn eentje.”


Wat heb je met de zomer?
“Nou, ik heet zo, daar begint het al! Het zomergevoel begint bij mij al in het voorjaar: als het weer beter wordt, kunnen de deuren open. Daarmee wordt de wereld letterlijk verlengd en verbreed, want in de winter zit je vooral binnen. In de zomer is iedereen vrolijker en trekken mensen eropuit. Als je dan in de auto met een muziekje aan naar je werk cruiset, is dat toch anders dan wanneer het koud is en je moet oppassen voor gladheid. Ik hou ervan. Als iedereen nog in dikke jassen loopt, heb ik al buiten gezeten met een kop koffie.” 

Op reis ga je ook graag, toch?
“Reizen is my middle name. Dit jaar ben ik al naar Uruguay en Buenos Aires geweest, daarna een paar dagen naar Kopenhagen en nu ben ik net terug van drie weken Los Angeles. Hierna ga ik nog naar Ibiza, dan naar Marrakech en Essaouira en ten slotte nog een paar dagen naar Kroatië. Niet normaal, hè? Deze zomer is wel extreem, hoor.”

Met wie reis je meestal?
“Dat is heel verschillend. Een van de redenen waarom ik zo veel reis, is dat 2015: op reis met mijn zoon Jimmy, hier in Thailand. ik meteen ja zeg tegen bijna iedereen die een plan heeft, haha. Maar als er niemand is om mee te reizen, ga ik gerust in mijn eentje. Twee jaar geleden heb ik zeven weken lang met mijn zoon gereisd. Die was toen zeventien en had een tussenjaar voordat hij ging studeren. We gingen via Thailand naar Australië en Nieuw-Zeeland en via Bali terug. Ook een beetje voor de bonding, want in de puberteit gaan ze toch steeds meer hun eigen weg."

Lees het hele interview in Vriendin 33

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |