×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Agnes: 'Binnen drie jaar tijd ging ik van twee naar zeven kinderen'

Agnes: 'Binnen drie jaar tijd ging ik van twee naar zeven kinderen'
02.08.2017 -

Agnes (39) had al twee kinderen maar viel met haar nieuwe liefde Maikel (45) van de ene verbazing in de andere. Samen kregen ze nóg vijf kinderen, waaronder twee tweelingen. “Mijn leven heeft in korte tijd zo’n bizarre wending genomen.”


'Vanwege de veiligheid van mezelf en de kinderen ben ik verhuisd'

 

Agnes: “Roland en ik trouwden in 2002. Ik was pas 22, Roland 32, maar we waren zo gek op elkaar, dat trouwen goed voelde. We wilden graag kinderen. De komst van Amber (nu 14) was geweldig, ineens vormden we een gezinnetje. Ik was nog maar een paar weken zwanger van onze tweede, Ronaldo (nu 12), toen Roland gezondheidsklachten kreeg. We maakten ons er niet heel veel zorgen om. Hij was nog zo jong, het zou vast overwaaien. Maar we hadden het mis. Roland had darmkanker, met uitzaaiingen naar zijn lever. Toen we dat hoorden, zakte de grond onder onze voeten vandaan. Helemaal toen bleek dat hij alleen nog levensverlengend kon worden behandeld. Hij zou niet meer beter worden en had nog maar kort te leven. Ik zou weduwe worden en achterblijven met twee kinderen. Dat was zo onwerkelijk, we waren intens verdrietig. Roland vond het heel moeilijk om de diagnose te verwerken. Hij zat vol frustratie en verdriet dat hij zijn kinderen niet kon zien opgroeien en dat uitte zich in boosheid. De boosheid werd zelfs zo erg, dat ik niet langer bij hem kon blijven wonen. Vanwege de veiligheid van mezelf en de kinderen ben ik verhuisd. Een moeilijk besluit, waarvoor niet iedereen begrip had.”
 

'Ik was wel weer toe aan een relatie'

 

Leuke buurman
“Ik kreeg een woning toegewezen en Roland en ik hielden contact. Pas de laatste twee maanden voor zijn dood, hij was toen al twee jaar ziek, gaf hij zich over en zakte zijn woede. De ziekte had hem echt kapotgemaakt. Roland verbleef in een hospice, waar we ons leven samen gelukkig nog wel als gezin hebben kunnen afsluiten. Na Rolands dood besloot ik niet bij de pakken neer te gaan zitten. Ik had met mijn kop onder de dekens kunnen kruipen, maar ik had twee kinderen om voor te zorgen. Hoe hard ook, het leven ging door. Ik had het naar mijn zin in mijn nieuwe huisje en genoot van Amber en Ronaldo. Toen Ronaldo bijna zes jaar was, nodigde hij de buurman van drie huizen verderop heel spontaan uit voor z’n verjaardag. Het leek hem wel gezellig als hij ook kwam. Ik had Maikel al weleens gezien, maar verder dan wat praten over koetjes en kalfjes was het niet gekomen. Er ontwikkelde zich een fijne vriendschap en vier maanden na die bewuste verjaardag sloeg de vonk over. Ronaldo zegt nu nog weleens: ‘Ik heb jullie bij elkaar gebracht!’ Het was heerlijk om weer een man naast me te hebben. Mijn gespreksonderwerpen hadden zich jarenlang beperkt tot Dora en Bumba, ik was wel weer toe aan een relatie. Maikel en ik wilden het omwille van de kinderen wel rustig aan doen. Stel nou dat het toch niet zou werken tussen ons, dan hoefden we hen daar niet mee te confronteren. Maar drie maanden nadat we verliefd werden, bleek ik zwanger. Dat was niet gepland en we schrokken flink. Toch hebben we geen seconde overwogen de zwangerschap af te breken. Amber en Ronaldo waren door het dolle heen toen we het hen vertelden.”

Lees het hele verhaal van Agnes in Vriendin 31.

Foto: Ruud Hoornstra

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is mijn grootste vakantiegeheim'

17.08.2017 - Zon, zee, zwijgen... Deze vrouwen deden in hun vakantie iets wat ze liever met niemand delen. "Door mijn leugen kon ik zelfs geen foto's van m'n reis op Facebook zetten."

Lees meer
Nadia: 'Zonder Laura's hulp was me de opvoeding niet gelukt'

17.08.2017 - Nadia (41) was nog maar net bevallen van haar zoontje, toen haar man omkwam bij een auto-ongeluk. Buurvrouw Laura (64) ving Nadia op. “Dankzij haar heb ik er nooit alleen voor gestaan.”

Lees meer
Ida: 'De moordenaar van mijn dochter woont nu om de hoek'

16.08.2017 - Ida’s negentienjarige dochter Célesta werd in 2012 om het leven gebracht door haar vriend. Ida was kapot van verdriet. Nu, vijf jaar later, blijkt de moordenaar van haar dochter bij haar in de buurt te wonen. “Ik ben bang. Niet voor hem, maar voor mezelf. Omdat ik zó boos ben.”

Lees meer
Corina: 'Tegen alle verwachtingen in kregen we deze twee wondertjes'

16.08.2017 - De arts vertelde Corina (39) en haar man Marko (42) dat ze waarschijnlijk nooit ouders zouden worden. Toch hielden ze hoop. Corina: “Ik ben zo blij dat we niet opgaven en twee prachtige gezonde zonen hebben mogen krijgen.”

Lees meer
Julia: 'Mijn trouwjurk werd nooit gedragen'

15.08.2017 - De trouwjurk van Julia (32) staat op Marktplaats. Ongedragen, want haar huwelijk werd last minute afgeblazen. "Diep van binnen wist ik dat het niet goed zat."

Lees meer
De zomer van... styliste Patty Zomer

15.08.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van styliste Patty Zomer (56): “Als er niemand is om mee te reizen, ga ik gerust in mijn eentje.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit mag mijn beste vriendin écht niet weten'

10.08.2017 - Je beste vriendin is die ene persoon in je leven met wie je echt álles bespreekt… of toch niet? Deze lezeressen vertellen over het geheim dat zij hebben voor hun hartsvriendin.

Lees meer
Hiermee is mijn kind beroemd op het internet

10.08.2017 - Het begon met een filmpje in hun kamer en nu hebben de kinderen van Ellen, Erna, Louis en Rita honderdduizenden fans. Deze week vertellen de moeders in Vriendin over hun beroemde dochters. Maar wat doen zij nou precies?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 189 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

  • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
  • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
  • Een gevulde goodiebag
  • Leuke extra’s!