×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dit is het gekste wat ik ooit deed voor de liefde

Dit is het gekste wat ik ooit deed voor de liefde
15.03.2017 -

Vanwege de liefde maak je soms verrassende keuzes. Lezeressen vertellen wat zij deden voor hun grote liefde: "Ik vloog stiekem terug naar Nederland voor hem."


‘Elke avond van de week keek ik een andere Star Wars-film’


Lieneke (26): “Ik had al een tijdje een oogje op Sven, een knappe jongen van mijn werk. Op een dag kwam het gesprek in de kantine op de nieuwe Star Wars-film. Sven zei dat hij een enorme fan is, maar dat hij in zijn omgeving de enige is. ‘O wat toevallig, dat heb ik ook! We kunnen wel samen naar de film gaan!’ riep ik zonder erbij na te denken. Sven stemde in en we prikten een datum anderhalve week later. Ik was natuurlijk hartstikke blij, maar had ook een probleem: Star Wars interesseerde me helemaal niet en deze film was nummer zeven in een reeks waarvan ik had beweerd fan te zijn. Ik kon toch moeilijk zonder enige voorkennis in de bioscoop verschijnen. Er zat niets anders op dan elke avond een van de vorige films bekijken. Man, wat een opgave als sciencefiction niet je ding is. En helemaal omdat het tussen Sven en mij uiteindelijk niets is geworden. Die zeven avonden waren echt verspilde moeite.”

‘Ik vloog stiekem terug naar Nederland voor hem’


Lisa (27): “Ik was bezig met een reis van zeven maanden door Azië en Australië, maar heb die halverwege afgebroken voor een ex, met wie ik via Facebook weer in contact was gekomen. We hadden verkering op de middelbare school en toen ik zijn foto voorbij zag komen, voegde ik hem uit nieuwsgierigheid toe. We raakten aan de praat en daar konden we niet meer mee stoppen. Hoe mooi het in Maleisië ook was, ik wilde maar één ding: bij hem zijn. Belachelijk natuurlijk, om een reis waarnaar ik jaren had uitgekeken en waarvoor ik jaren had gespaard af te breken voor een crush. Ik wist niet eens of die aantrekkingskracht in het echt ook zo groot zou zijn. Behalve aan hem vertelde ik aan niemand dat ik naar Nederland zou komen, voor het geval het een enorme tegenvaller zou zijn. Hij stond me op te wachten op Schiphol. Toen ik hem zag staan, wist ik: hier ga ik geen spijt van krijgen. Na een week met zijn tweeën als in een cocon in zijn huis te hebben geleefd, belde ik mijn ouders om te vertellen dat ik weer in Nederland was. En die reis door Azië? Die hebben we het jaar erop samen gemaakt.”

Nog zeven gekke acties voor de liefde lees je in Vriendin 11. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |