×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dit is het gekste wat ik ooit deed voor de liefde

Dit is het gekste wat ik ooit deed voor de liefde
15.03.2017 -

Vanwege de liefde maak je soms verrassende keuzes. Lezeressen vertellen wat zij deden voor hun grote liefde: "Ik vloog stiekem terug naar Nederland voor hem."


‘Elke avond van de week keek ik een andere Star Wars-film’


Lieneke (26): “Ik had al een tijdje een oogje op Sven, een knappe jongen van mijn werk. Op een dag kwam het gesprek in de kantine op de nieuwe Star Wars-film. Sven zei dat hij een enorme fan is, maar dat hij in zijn omgeving de enige is. ‘O wat toevallig, dat heb ik ook! We kunnen wel samen naar de film gaan!’ riep ik zonder erbij na te denken. Sven stemde in en we prikten een datum anderhalve week later. Ik was natuurlijk hartstikke blij, maar had ook een probleem: Star Wars interesseerde me helemaal niet en deze film was nummer zeven in een reeks waarvan ik had beweerd fan te zijn. Ik kon toch moeilijk zonder enige voorkennis in de bioscoop verschijnen. Er zat niets anders op dan elke avond een van de vorige films bekijken. Man, wat een opgave als sciencefiction niet je ding is. En helemaal omdat het tussen Sven en mij uiteindelijk niets is geworden. Die zeven avonden waren echt verspilde moeite.”

‘Ik vloog stiekem terug naar Nederland voor hem’


Lisa (27): “Ik was bezig met een reis van zeven maanden door Azië en Australië, maar heb die halverwege afgebroken voor een ex, met wie ik via Facebook weer in contact was gekomen. We hadden verkering op de middelbare school en toen ik zijn foto voorbij zag komen, voegde ik hem uit nieuwsgierigheid toe. We raakten aan de praat en daar konden we niet meer mee stoppen. Hoe mooi het in Maleisië ook was, ik wilde maar één ding: bij hem zijn. Belachelijk natuurlijk, om een reis waarnaar ik jaren had uitgekeken en waarvoor ik jaren had gespaard af te breken voor een crush. Ik wist niet eens of die aantrekkingskracht in het echt ook zo groot zou zijn. Behalve aan hem vertelde ik aan niemand dat ik naar Nederland zou komen, voor het geval het een enorme tegenvaller zou zijn. Hij stond me op te wachten op Schiphol. Toen ik hem zag staan, wist ik: hier ga ik geen spijt van krijgen. Na een week met zijn tweeën als in een cocon in zijn huis te hebben geleefd, belde ik mijn ouders om te vertellen dat ik weer in Nederland was. En die reis door Azië? Die hebben we het jaar erop samen gemaakt.”

Nog zeven gekke acties voor de liefde lees je in Vriendin 11. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!