×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Valerie: 'Ik smeekte hem om voor mij te kiezen. We waren net getrouwd!'

Valerie: 'Ik smeekte hem om voor mij te kiezen. We waren net getrouwd!'
07.03.2017 -

Hun huwelijksdag was prachtig, precies zoals Valerie (32) het zich had voorgesteld. Maar vier maanden na die mooie dag biechtte haar man op dat hij verliefd was op een ander. "Onze trouwkaart hing nog op het prikbord..."


'Ik droomde van zo’n sprookjeshuwelijk met een prachtige witte jurk'


Valerie: “Als kind liep ik al met een hoeslaken om mijn hoofd geknoopt naar een denkbeeldig altaar, zoals zo veel meisjes doen. Mijn beste vriendin trouwde op vrij jonge leeftijd, ze was 25. Ik was als ceremoniemeester en getuige heel nauw bij het proces betrokken en daardoor vormde zich in mijn hoofd nog meer een beeld hoe ik het wilde, mocht ik de ware tegenkomen. Ik wilde het niet te groots vieren, maar alleen met mijn beste vrienden en naaste familie. Mijn jurk zou strapless en nauwsluitend worden, met een kanten sleep. Ik wist zelfs al hoe de taart eruit moest komen te zien. En de accentkleur voor het feest zou roze worden. Nu alleen de man nog...” 

'We geloofden toch in elkaar? Nou, wat kon er dan misgaan?'


Echte flirt
“Ik kwam Otto tegen in de kroeg en ik was meteen in love. Dat heb ik niet zo snel, maar deze man trok meteen mijn aandacht. Otto is niet zo heel groot, breed of superknap, maar het was zijn lach waar ik voor viel. Hij heeft een prachtige mond en ondeugende ogen. Hij was een echte flirt, ontdekte ik al snel, want ik hoefde niet veel moeite te doen om met hem in contact te komen. Even zijn kant op kijken was genoeg, in no time stond hij naast me en raakten we in een leuk gesprek verwikkeld. Hij stelde de juiste vragen, was oprecht geïnteresseerd. Ik weet nog dat ik een paar uur later met mijn vriendin de kroeg verliet en dacht: heb ik dit echt allemaal aan een onbekende man verteld? Zo wist hij inmiddels dat ik als kind heel ernstig ziek ben geweest, wat mijn ouders voor de kost deden, dat ik twee broers heb met wie ik al mijn hele leven alles deel en dat je me wakker kunt maken voor een kop thee met gesmolten marshmallows. Mijn vriendin had door wat er aan de hand was. ‘Je bent verliefd, hè?’ vroeg ze. Ik verklaarde haar voor gek. Verliefd? Na twee uur praten? Echt niet! Maar wat was ik blij dat we nummers hadden uitgewisseld en dat hij had beloofd dat hij wat van zich zou laten horen. Nog diezelfde avond appte hij. Ik was helemaal in de wolken. Nog geen drie maanden later woonden we samen en een half jaar na die eerste ontmoeting viel het woord ‘trouwen’ voor het eerst. Uit mijn mond, ja. Ik wond er geen doekjes om dat ik uiteindelijk dat droomhuwelijk wilde. Hij reageerde niet direct zoals ik had gehoopt. Ik bespeurde wat terughoudendheid. Zijn ouders zijn gescheiden. ‘Ik geloof niet zo in het huwelijk’, zei hij nog. Daar lachten we vervolgens samen om. We geloofden toch in elkaar? Nou, wat kon er dan misgaan?”

Lees het hele verhaal van Valerie in Vriendin 10 en praat mee op het forum

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |