×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Valerie: 'Ik smeekte hem om voor mij te kiezen. We waren net getrouwd!'

Valerie: 'Ik smeekte hem om voor mij te kiezen. We waren net getrouwd!'
07.03.2017 -

Hun huwelijksdag was prachtig, precies zoals Valerie (32) het zich had voorgesteld. Maar vier maanden na die mooie dag biechtte haar man op dat hij verliefd was op een ander. "Onze trouwkaart hing nog op het prikbord..."


'Ik droomde van zo’n sprookjeshuwelijk met een prachtige witte jurk'


Valerie: “Als kind liep ik al met een hoeslaken om mijn hoofd geknoopt naar een denkbeeldig altaar, zoals zo veel meisjes doen. Mijn beste vriendin trouwde op vrij jonge leeftijd, ze was 25. Ik was als ceremoniemeester en getuige heel nauw bij het proces betrokken en daardoor vormde zich in mijn hoofd nog meer een beeld hoe ik het wilde, mocht ik de ware tegenkomen. Ik wilde het niet te groots vieren, maar alleen met mijn beste vrienden en naaste familie. Mijn jurk zou strapless en nauwsluitend worden, met een kanten sleep. Ik wist zelfs al hoe de taart eruit moest komen te zien. En de accentkleur voor het feest zou roze worden. Nu alleen de man nog...” 

'We geloofden toch in elkaar? Nou, wat kon er dan misgaan?'


Echte flirt
“Ik kwam Otto tegen in de kroeg en ik was meteen in love. Dat heb ik niet zo snel, maar deze man trok meteen mijn aandacht. Otto is niet zo heel groot, breed of superknap, maar het was zijn lach waar ik voor viel. Hij heeft een prachtige mond en ondeugende ogen. Hij was een echte flirt, ontdekte ik al snel, want ik hoefde niet veel moeite te doen om met hem in contact te komen. Even zijn kant op kijken was genoeg, in no time stond hij naast me en raakten we in een leuk gesprek verwikkeld. Hij stelde de juiste vragen, was oprecht geïnteresseerd. Ik weet nog dat ik een paar uur later met mijn vriendin de kroeg verliet en dacht: heb ik dit echt allemaal aan een onbekende man verteld? Zo wist hij inmiddels dat ik als kind heel ernstig ziek ben geweest, wat mijn ouders voor de kost deden, dat ik twee broers heb met wie ik al mijn hele leven alles deel en dat je me wakker kunt maken voor een kop thee met gesmolten marshmallows. Mijn vriendin had door wat er aan de hand was. ‘Je bent verliefd, hè?’ vroeg ze. Ik verklaarde haar voor gek. Verliefd? Na twee uur praten? Echt niet! Maar wat was ik blij dat we nummers hadden uitgewisseld en dat hij had beloofd dat hij wat van zich zou laten horen. Nog diezelfde avond appte hij. Ik was helemaal in de wolken. Nog geen drie maanden later woonden we samen en een half jaar na die eerste ontmoeting viel het woord ‘trouwen’ voor het eerst. Uit mijn mond, ja. Ik wond er geen doekjes om dat ik uiteindelijk dat droomhuwelijk wilde. Hij reageerde niet direct zoals ik had gehoopt. Ik bespeurde wat terughoudendheid. Zijn ouders zijn gescheiden. ‘Ik geloof niet zo in het huwelijk’, zei hij nog. Daar lachten we vervolgens samen om. We geloofden toch in elkaar? Nou, wat kon er dan misgaan?”

Lees het hele verhaal van Valerie in Vriendin 10 en praat mee op het forum

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |