×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Sanny is een hit op YouTube met haar zoektocht naar geluk

Sanny is een hit op YouTube met haar zoektocht naar geluk
08.02.2017 -

RTL-presentatrice Sanny Verhoeven (31) vroeg zich af hoe ze blijer kon zijn met wie ze was en startte in 2013 haar eigen YouTube-kanaal: Sanny zoekt geluk.


Op zoek naar... geluk
“Ik ben me gaan verdiepen in persoonlijke groei door erover te lezen, met verschillende mensen en coaches te spreken en seminars te volgen. Die zoektocht naar mezelf leverde me zo veel op, dat ik het wilde delen met anderen, zodat zij er wellicht ook wat aan zouden hebben. Bijvoorbeeld over positief denken, het omgaan met negatieve emoties en hoe je meer energie kunt krijgen. Want in mijn vriendenkring zaten steeds meer mensen met een burn-out op de bank. Ook zij waren het contact met zichzelf kwijtgeraakt, net als ik. Na veel getwijfel en allerlei redenen om er vooral niet aan te beginnen, ben ik gestart met mijn online videokanaal: Sanny zoekt geluk."


 

'Geluksmomentjes delen maakt me blij en zelfverzekerd' 

 

Op zoek naar... balans
“In mijn enthousiasme ren ik mezelf makkelijk voorbij. Dus moet ik geregeld op de rem trappen. Anders houd ik het niet vol. Ik zou zomaar een burn­out kunnen krijgen van mijn gedreven zoektocht naar geluk, haha. En omdat mijn werk ook mijn passie is, moet ik ervoor waken dat ik niet alleen maar aan het werk ben. Want als ik het niet afwissel met andere leuke dingen, wordt het me te veel en krijg ik er stress van. Hierdoor kwam ik op het idee een leuke­dingen­ lijstje te maken. Elke week kies ik daar in elk geval één ding van om te doen. Verder probeer ik me bewust te zijn van mijn lichaam, gevoelens en gedachten. Als die drie­eenheid in balans is, voel ik me het jnst en ben ik op m’n best. Ik check dus geregeld hoe ik me voel en of de dingen die me bezighouden me energie geven." 

Wil je kijken hoe het er achter de schermen aan toe gaat tijdens de fotoshoot voor Vriendin?
Bekijk dan hieronder de vlog van Sanny zoekt geluk! 

Lees het hele interview met Sanny in Vriendin 6

 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!