×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Sanny is een hit op YouTube met haar zoektocht naar geluk

Sanny is een hit op YouTube met haar zoektocht naar geluk
08.02.2017 -

RTL-presentatrice Sanny Verhoeven (31) vroeg zich af hoe ze blijer kon zijn met wie ze was en startte in 2013 haar eigen YouTube-kanaal: Sanny zoekt geluk.


Op zoek naar... geluk
“Ik ben me gaan verdiepen in persoonlijke groei door erover te lezen, met verschillende mensen en coaches te spreken en seminars te volgen. Die zoektocht naar mezelf leverde me zo veel op, dat ik het wilde delen met anderen, zodat zij er wellicht ook wat aan zouden hebben. Bijvoorbeeld over positief denken, het omgaan met negatieve emoties en hoe je meer energie kunt krijgen. Want in mijn vriendenkring zaten steeds meer mensen met een burn-out op de bank. Ook zij waren het contact met zichzelf kwijtgeraakt, net als ik. Na veel getwijfel en allerlei redenen om er vooral niet aan te beginnen, ben ik gestart met mijn online videokanaal: Sanny zoekt geluk."


 

'Geluksmomentjes delen maakt me blij en zelfverzekerd' 

 

Op zoek naar... balans
“In mijn enthousiasme ren ik mezelf makkelijk voorbij. Dus moet ik geregeld op de rem trappen. Anders houd ik het niet vol. Ik zou zomaar een burn­out kunnen krijgen van mijn gedreven zoektocht naar geluk, haha. En omdat mijn werk ook mijn passie is, moet ik ervoor waken dat ik niet alleen maar aan het werk ben. Want als ik het niet afwissel met andere leuke dingen, wordt het me te veel en krijg ik er stress van. Hierdoor kwam ik op het idee een leuke­dingen­ lijstje te maken. Elke week kies ik daar in elk geval één ding van om te doen. Verder probeer ik me bewust te zijn van mijn lichaam, gevoelens en gedachten. Als die drie­eenheid in balans is, voel ik me het jnst en ben ik op m’n best. Ik check dus geregeld hoe ik me voel en of de dingen die me bezighouden me energie geven." 

Wil je kijken hoe het er achter de schermen aan toe gaat tijdens de fotoshoot voor Vriendin?
Bekijk dan hieronder de vlog van Sanny zoekt geluk! 

Lees het hele interview met Sanny in Vriendin 6

 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |