×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Sanny is een hit op YouTube met haar zoektocht naar geluk

Sanny is een hit op YouTube met haar zoektocht naar geluk
08.02.2017 -

RTL-presentatrice Sanny Verhoeven (31) vroeg zich af hoe ze blijer kon zijn met wie ze was en startte in 2013 haar eigen YouTube-kanaal: Sanny zoekt geluk.


Op zoek naar... geluk
“Ik ben me gaan verdiepen in persoonlijke groei door erover te lezen, met verschillende mensen en coaches te spreken en seminars te volgen. Die zoektocht naar mezelf leverde me zo veel op, dat ik het wilde delen met anderen, zodat zij er wellicht ook wat aan zouden hebben. Bijvoorbeeld over positief denken, het omgaan met negatieve emoties en hoe je meer energie kunt krijgen. Want in mijn vriendenkring zaten steeds meer mensen met een burn-out op de bank. Ook zij waren het contact met zichzelf kwijtgeraakt, net als ik. Na veel getwijfel en allerlei redenen om er vooral niet aan te beginnen, ben ik gestart met mijn online videokanaal: Sanny zoekt geluk."


 

'Geluksmomentjes delen maakt me blij en zelfverzekerd' 

 

Op zoek naar... balans
“In mijn enthousiasme ren ik mezelf makkelijk voorbij. Dus moet ik geregeld op de rem trappen. Anders houd ik het niet vol. Ik zou zomaar een burn­out kunnen krijgen van mijn gedreven zoektocht naar geluk, haha. En omdat mijn werk ook mijn passie is, moet ik ervoor waken dat ik niet alleen maar aan het werk ben. Want als ik het niet afwissel met andere leuke dingen, wordt het me te veel en krijg ik er stress van. Hierdoor kwam ik op het idee een leuke­dingen­ lijstje te maken. Elke week kies ik daar in elk geval één ding van om te doen. Verder probeer ik me bewust te zijn van mijn lichaam, gevoelens en gedachten. Als die drie­eenheid in balans is, voel ik me het jnst en ben ik op m’n best. Ik check dus geregeld hoe ik me voel en of de dingen die me bezighouden me energie geven." 

Wil je kijken hoe het er achter de schermen aan toe gaat tijdens de fotoshoot voor Vriendin?
Bekijk dan hieronder de vlog van Sanny zoekt geluk! 

Lees het hele interview met Sanny in Vriendin 6

 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |