×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: 'Romantischer dan dit kán gewoon niet'

Lezeressen vertellen: 'Romantischer dan dit kán gewoon niet'
07.02.2017 -

Surprise, surprise! Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over die ene superromantische actie die ze nooit hadden verwacht.


'Alles voor een zak oliebollen...'
Linda (27): “Ik ben zwanger en had afgelopen december opeens enorme trek in oliebollen. Het was vrijdag en dat betekent koopavond in de stad bij ons in de buurt, dus na het avondeten stapten Sven en ik in de auto om oliebollen te scoren. Helaas, de oliebollenkraam was al dicht en de bakker verkocht ze niet. We probeerden het in een andere plaats een stukje verderop, maar ook daar was de gebakskraam gesloten. Ik was op zijn zachtst gezegd teleurgesteld, tot Sven zei: ‘Ik weet nog wel wat...’ Hij bracht me thuis en zou het wel regelen, zei hij. Ik mocht dus niet mee. Na ruim anderhalf uur was hij terug, mét twee zakken oliebollen. ‘De enige optie die ik nog kon bedenken was de oliebollenhut bij Ikea, dus daar ben ik even heen gereden.’ De dichtstbijzijnde Ikea is voor ons zeventig kilometer rijden... Dit moet wel echte liefde zijn.” 

'Opeens zat hij toch op één knie'
Liset (42): “Frank is grappig, slim, behulpzaam en – als we samen zijn – lief. Maar romantisch? Nee, niet echt. Je kunt hem bij vlagen zelfs horkerig noemen.Toen we net samen waren, was hij heel duidelijk: hij houdt niet van hand in hand lopen en knuffelen in het openbaar en trouwen vindt hij onzinnig. Als je samen een huis koopt, laat je ook zien dat je toegewijd bent. Kortom: elke vorm van openbare affectie is ‘niet zijn ding’. Je kunt je dus voorstellen hoe verbaasd ik was toen hij op de dag dat we vijf jaar samen waren in een drukke Efteling op één knie ging, een ring uit zijn jaszak toverde en me vertelde hoe gek hij op me is. O ja, en of ik met hem wilde trouwen. Natuurlijk!” 

Lees nog zeven verhalen in Vriendin 6.  

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!