×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: 'Romantischer dan dit kán gewoon niet'

Lezeressen vertellen: 'Romantischer dan dit kán gewoon niet'
07.02.2017 -

Surprise, surprise! Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over die ene superromantische actie die ze nooit hadden verwacht.


'Alles voor een zak oliebollen...'
Linda (27): “Ik ben zwanger en had afgelopen december opeens enorme trek in oliebollen. Het was vrijdag en dat betekent koopavond in de stad bij ons in de buurt, dus na het avondeten stapten Sven en ik in de auto om oliebollen te scoren. Helaas, de oliebollenkraam was al dicht en de bakker verkocht ze niet. We probeerden het in een andere plaats een stukje verderop, maar ook daar was de gebakskraam gesloten. Ik was op zijn zachtst gezegd teleurgesteld, tot Sven zei: ‘Ik weet nog wel wat...’ Hij bracht me thuis en zou het wel regelen, zei hij. Ik mocht dus niet mee. Na ruim anderhalf uur was hij terug, mét twee zakken oliebollen. ‘De enige optie die ik nog kon bedenken was de oliebollenhut bij Ikea, dus daar ben ik even heen gereden.’ De dichtstbijzijnde Ikea is voor ons zeventig kilometer rijden... Dit moet wel echte liefde zijn.” 

'Opeens zat hij toch op één knie'
Liset (42): “Frank is grappig, slim, behulpzaam en – als we samen zijn – lief. Maar romantisch? Nee, niet echt. Je kunt hem bij vlagen zelfs horkerig noemen.Toen we net samen waren, was hij heel duidelijk: hij houdt niet van hand in hand lopen en knuffelen in het openbaar en trouwen vindt hij onzinnig. Als je samen een huis koopt, laat je ook zien dat je toegewijd bent. Kortom: elke vorm van openbare affectie is ‘niet zijn ding’. Je kunt je dus voorstellen hoe verbaasd ik was toen hij op de dag dat we vijf jaar samen waren in een drukke Efteling op één knie ging, een ring uit zijn jaszak toverde en me vertelde hoe gek hij op me is. O ja, en of ik met hem wilde trouwen. Natuurlijk!” 

Lees nog zeven verhalen in Vriendin 6.  

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |