×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: 'Romantischer dan dit kán gewoon niet'

Lezeressen vertellen: 'Romantischer dan dit kán gewoon niet'
07.02.2017 -

Surprise, surprise! Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over die ene superromantische actie die ze nooit hadden verwacht.


'Alles voor een zak oliebollen...'
Linda (27): “Ik ben zwanger en had afgelopen december opeens enorme trek in oliebollen. Het was vrijdag en dat betekent koopavond in de stad bij ons in de buurt, dus na het avondeten stapten Sven en ik in de auto om oliebollen te scoren. Helaas, de oliebollenkraam was al dicht en de bakker verkocht ze niet. We probeerden het in een andere plaats een stukje verderop, maar ook daar was de gebakskraam gesloten. Ik was op zijn zachtst gezegd teleurgesteld, tot Sven zei: ‘Ik weet nog wel wat...’ Hij bracht me thuis en zou het wel regelen, zei hij. Ik mocht dus niet mee. Na ruim anderhalf uur was hij terug, mét twee zakken oliebollen. ‘De enige optie die ik nog kon bedenken was de oliebollenhut bij Ikea, dus daar ben ik even heen gereden.’ De dichtstbijzijnde Ikea is voor ons zeventig kilometer rijden... Dit moet wel echte liefde zijn.” 

'Opeens zat hij toch op één knie'
Liset (42): “Frank is grappig, slim, behulpzaam en – als we samen zijn – lief. Maar romantisch? Nee, niet echt. Je kunt hem bij vlagen zelfs horkerig noemen.Toen we net samen waren, was hij heel duidelijk: hij houdt niet van hand in hand lopen en knuffelen in het openbaar en trouwen vindt hij onzinnig. Als je samen een huis koopt, laat je ook zien dat je toegewijd bent. Kortom: elke vorm van openbare affectie is ‘niet zijn ding’. Je kunt je dus voorstellen hoe verbaasd ik was toen hij op de dag dat we vijf jaar samen waren in een drukke Efteling op één knie ging, een ring uit zijn jaszak toverde en me vertelde hoe gek hij op me is. O ja, en of ik met hem wilde trouwen. Natuurlijk!” 

Lees nog zeven verhalen in Vriendin 6.  

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |