×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 6: Femke uit Boer zoekt Vrouw blikt vooruit

Vriendin 6: Femke uit Boer zoekt Vrouw blikt vooruit
07.02.2017 -

Op 12 februari begint het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw. Femke (32) reageerde zes jaar geleden op de oproep van boer Gijsbert, met wie ze dit jaar is getrouwd. Hoe kijkt ze straks naar de nieuwe afleveringen? En hoe kijkt ze terug op haar eigen deelname?


'Volgens mij is iedereen nu al op boer Marc' 
 

In een idyllische boerderij aan een rivier in het dorpje Abcoude, net buiten Amsterdam, wonen Femke en Gijsbert (42) met hun kinderen Romke (10), Marije (4), Siem (2,5) en Hannah (1). Terwijl Gijs, zoals Femke hem noemt, aan het werk is op de boerderij, de twee oudste kinderen naar school zijn en de jongsten rondscharrelen in de woonkeuken, praten wij met Femke aan de keukentafel over het programma dat haar leven veranderde. Femke ontmoette Gijs toen ze meedeed mee aan Boer zoekt vrouw in 2011. Op 12 februari begint het nieuwe seizoen, met alleen maar boeren in het buitenland: Boer zoekt vrouw internationaal. 

Ga je kijken naar het nieuwe seizoen?
“Zeker, ik vind het altijd heel leuk. Natuurlijk ook omdat ik zelf heb meegedaan. Meestal kijk ik met Romke, hij mag ervoor opblijven. Gijs kijkt niet altijd mee, hij heeft er niet zo veel meer mee. Voor dit seizoen tip ik Marc uit Zambia als populairste boer. Volgens mij is iedereen nu al op hem, hij schijnt wel een toppertje te zijn. Hij is ook wel knap, al hangt het er natuurlijk vanaf waar je op valt. Hij heeft een beetje flaporen, dat spreekt mij iets minder aan, haha. Marc lijkt wel de Afrikaanse versie van die knappe boer Tom, die nu deels ook het tv-programma Eigen huis & tuin presenteert. Ik geloof trouwens dat ik zelf niet zo snel zou hebben gereageerd op een boer die in het buitenland woont. En ik denk veel vrouwen met mij, want de boeren uit Boer zoekt vrouw internationaal krijgen minder brieven dan de boeren die meedoen aan de reguliere versie van het programma. Zo’n buitenlandavontuur is voor veel vrouwen denk ik net iets té avontuurlijk.”

Waarom deed jij eigenlijk mee?
“Omdat Gijs me een leuke vent leek. Zes jaar geleden zat ik op een avond thuis te studeren voor mijn opleiding maatschappelijk werk. Ik had net Romke naar bed gebracht, die toen drie jaar oud was. Hij had teken lms zitten kijken en de tv stond nog aan. Ik wilde ’m net uitzetten, toen ik Gijs voorbij zag komen in de oproep van Boer zoekt vrouw. Ik dacht niet gelijk: ik ga een brief schrijven. Maar Gijs bleef wel in mijn hoofd zitten. Het was echt puur toeval dat ik zijn oproep zag, ik keek nooit naar Boer zoekt vrouw."

Lees het hele verhaal in Vriendin 6

Dit zijn de nieuwe boeren van BZV!
• David (27) zet een varkenshouderij op in Roemenië.
• Herman (25) heeft een melkveebedrijf in Frankrijk.
• Olke (52) heeft in Texas een melkveebedrijf. Hij is gescheiden en heeft drie kinderen.
• Marc (37) uit Zambia heeft een viskwekerij. Riks (40) heeft twee kinderen, is gescheiden en heeft een melkveebedrijf in Canada. 

Volg Boer zoekt vrouw internationaal vanaf 12 februari op NPO1 om 20.20 uur. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!