×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Domien Verschuuren: 'Eindelijk gaat mijn wekker om een goeie reden!'

Domien Verschuuren: 'Eindelijk gaat mijn wekker om een goeie reden!'
31.01.2017 -

De carrière van radio-dj Domien Verschuuren (29) gaat lekker: in november mocht hij de ochtendshow op 3FM overnemen van Giel Beelen en een maand later zat hij voor de derde keer in het Glazen Huis. Toch ging het ook weleens minder: “Mijn collega’s trokken me niet.”


Als we Domien aan het begin van de middag spreken, ziet hij er verrassend wakker uit voor iemand die om vier uur naast zijn bed stond. Zo vroeg gaat namelijk zijn wekker sinds hij vorig jaar de ochtendshow van 3FM van Giel Beelen overnam. En dat voor iemand die zegt nooit een ochtend­ mens te zijn geweest! “Of mijn wekker nou om vier uur of om negen uur gaat, ik vind het allebei niet jn. Maar nu gaat hij met een verdomd goede reden, dat helpt. En het is elke werkdag, dus ik bouw een ritme op. Er zitten dagen tussen dat ik tijdens het hierheen rijden moeite heb mijn ogen open te houden, maar op het moment dat ik in de studio ben, is het over.” 

Was het een eer om te worden benaderd voor de ochtendshow?
“Een enorme eer! Ik wist niet goed wat me overkwam toen ik serieus werd gevraagd. Ik deed de avond­ show, van zes tot negen, en ik was al wel een beetje toe aan een nieuwe uitdaging. Maar ik zag mezelf niet als beoogd opvolger van Giel. Ik heb eerst zelfs keihard nee gezegd. Maar toen heb ik het idee op me laten inwerken, en toen Giel me een keer polste, meer van ‘Wat áls...’, ging ik steeds meer geloven dat ik het misschien kon. Het zijn grote schoenen om te vullen: Giel heeft ochtendradio uitgevonden, ik volgde zijn programma al vanaf de middelbare school. Toen ik begon bij 3FM, presenteerde ik tussen vier en zes ’s ochtends, en luisterde ik op de ets naar huis naar Giel.” 

Afgelopen december zat je voor de derde keer in het Glazen Huis. Is dat het hoogste wat je als 3FM­dj kunt bereiken?
“Na de ochtendshow is dat wel het summum, ja. Deze keer was weer iets anders, omdat we met z’n tweeën waren in plaats van met z’n drieën. Maar uiteindelijk viel het me mee. Frank van der Lende en ik zijn naast het werk goede vrienden en waren goed op elkaar ingespeeld. Tja, en Tijn, het ongeneeslijk zieke jongetje dat geld inzamelde door nagels van mensen te lakken, was geweldig. Een actie die zó aanslaat, kun je van tevoren nooit bedenken. Voor mij was Tijn dit jaar typerend voor Serious Request.” 

Lees het hele interview in Vriendin 5 (vanaf morgen in de winkels).

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |