×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Domien Verschuuren: 'Eindelijk gaat mijn wekker om een goeie reden!'

Domien Verschuuren: 'Eindelijk gaat mijn wekker om een goeie reden!'
31.01.2017 -

De carrière van radio-dj Domien Verschuuren (29) gaat lekker: in november mocht hij de ochtendshow op 3FM overnemen van Giel Beelen en een maand later zat hij voor de derde keer in het Glazen Huis. Toch ging het ook weleens minder: “Mijn collega’s trokken me niet.”


Als we Domien aan het begin van de middag spreken, ziet hij er verrassend wakker uit voor iemand die om vier uur naast zijn bed stond. Zo vroeg gaat namelijk zijn wekker sinds hij vorig jaar de ochtendshow van 3FM van Giel Beelen overnam. En dat voor iemand die zegt nooit een ochtend­ mens te zijn geweest! “Of mijn wekker nou om vier uur of om negen uur gaat, ik vind het allebei niet jn. Maar nu gaat hij met een verdomd goede reden, dat helpt. En het is elke werkdag, dus ik bouw een ritme op. Er zitten dagen tussen dat ik tijdens het hierheen rijden moeite heb mijn ogen open te houden, maar op het moment dat ik in de studio ben, is het over.” 

Was het een eer om te worden benaderd voor de ochtendshow?
“Een enorme eer! Ik wist niet goed wat me overkwam toen ik serieus werd gevraagd. Ik deed de avond­ show, van zes tot negen, en ik was al wel een beetje toe aan een nieuwe uitdaging. Maar ik zag mezelf niet als beoogd opvolger van Giel. Ik heb eerst zelfs keihard nee gezegd. Maar toen heb ik het idee op me laten inwerken, en toen Giel me een keer polste, meer van ‘Wat áls...’, ging ik steeds meer geloven dat ik het misschien kon. Het zijn grote schoenen om te vullen: Giel heeft ochtendradio uitgevonden, ik volgde zijn programma al vanaf de middelbare school. Toen ik begon bij 3FM, presenteerde ik tussen vier en zes ’s ochtends, en luisterde ik op de ets naar huis naar Giel.” 

Afgelopen december zat je voor de derde keer in het Glazen Huis. Is dat het hoogste wat je als 3FM­dj kunt bereiken?
“Na de ochtendshow is dat wel het summum, ja. Deze keer was weer iets anders, omdat we met z’n tweeën waren in plaats van met z’n drieën. Maar uiteindelijk viel het me mee. Frank van der Lende en ik zijn naast het werk goede vrienden en waren goed op elkaar ingespeeld. Tja, en Tijn, het ongeneeslijk zieke jongetje dat geld inzamelde door nagels van mensen te lakken, was geweldig. Een actie die zó aanslaat, kun je van tevoren nooit bedenken. Voor mij was Tijn dit jaar typerend voor Serious Request.” 

Lees het hele interview in Vriendin 5 (vanaf morgen in de winkels).

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |