×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: mijn ergste date ooit...

Lezeressen vertellen: mijn ergste date ooit...
14.12.2016 -

Je kúnt er de liefde van je leven aan overhouden, maar daten kan ook tenenkrommende genante of ronduit hilarische situaties opleveren. Negen lezeressen vertellen in Vriendin 50 over hun ergste dates. Hieronder lees je er alvast twee.


'Hij begroette me in gebarentaal'
Clarissa (32): “Elf jaar geleden maakte ik een pro el aan op een datingsite. Al snel reageerde een aantrekkelijke jongen. Hij gaf me zijn 06-nummer en ik mocht hem sms’en. Na wat over en weer berichten spraken we af bij mij thuis. Die avond tutte ik me op en was ik ontzettend zenuwachtig. Om acht uur precies ging de bel, keurig op tijd. Daar stond hij, mijn date. Hij leek totaal niet op zijn profielfoto, maar wat me vooral ‘verraste’, was dat hij me begroette in gebarentaal. Hij was doof! Ik was zo overrompeld dat ik geen woord kon uitbrengen. We hebben een uur lang voor de tv gezeten en cola gedronken. Er is letterlijk geen woord gezegd. Daarna heb ik hem met handen en voeten duidelijk gemaakt dat ik hoofdpijn had. Hij is weggegaan en stuurde later een berichtje dat ’ie het heel gezellig vond. Het was voor herhaling vatbaar, sms’te hij zelfs. Deze date-story doet het nog steeds goed op feestjes.” 

'Of ik de vuilniszak buiten kon zetten, vroeg hij bloedserieus'
Cecilia (25): “Ik had een man leren kennen via een datingsite. Het was de vierde keer dat we afspraken en hij zou voor me koken. Maar met koken bedoelde hij pannekoeken bakken. Iets wat ik nog wel schattig vond. Nadat we gezellig hadden gegeten, ging ik rond tien uur naar huis.

We stonden bij de deur en hij stelde een vraag waardoor elke eventuele toekomstige date werd uitgesloten: ‘Kun je, als je toch naar beneden gaat, de vuilniszak meenemen?’ Ik dacht dat hij een grap maakte, maar hij keek bloedserieus. ‘Zie ik eruit als gekke Henkie?’ reageerde ik. Hij pakte snel de zak op en liep achter me aan om het klusje zelf maar te doen.” 

Lees verder in Vriendin 50
Lees ook: 'wat ik mijn kind nooit ga vertellen...'

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!