×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: mijn ergste date ooit...

Lezeressen vertellen: mijn ergste date ooit...
14.12.2016 -

Je kúnt er de liefde van je leven aan overhouden, maar daten kan ook tenenkrommende genante of ronduit hilarische situaties opleveren. Negen lezeressen vertellen in Vriendin 50 over hun ergste dates. Hieronder lees je er alvast twee.


'Hij begroette me in gebarentaal'
Clarissa (32): “Elf jaar geleden maakte ik een pro el aan op een datingsite. Al snel reageerde een aantrekkelijke jongen. Hij gaf me zijn 06-nummer en ik mocht hem sms’en. Na wat over en weer berichten spraken we af bij mij thuis. Die avond tutte ik me op en was ik ontzettend zenuwachtig. Om acht uur precies ging de bel, keurig op tijd. Daar stond hij, mijn date. Hij leek totaal niet op zijn profielfoto, maar wat me vooral ‘verraste’, was dat hij me begroette in gebarentaal. Hij was doof! Ik was zo overrompeld dat ik geen woord kon uitbrengen. We hebben een uur lang voor de tv gezeten en cola gedronken. Er is letterlijk geen woord gezegd. Daarna heb ik hem met handen en voeten duidelijk gemaakt dat ik hoofdpijn had. Hij is weggegaan en stuurde later een berichtje dat ’ie het heel gezellig vond. Het was voor herhaling vatbaar, sms’te hij zelfs. Deze date-story doet het nog steeds goed op feestjes.” 

'Of ik de vuilniszak buiten kon zetten, vroeg hij bloedserieus'
Cecilia (25): “Ik had een man leren kennen via een datingsite. Het was de vierde keer dat we afspraken en hij zou voor me koken. Maar met koken bedoelde hij pannekoeken bakken. Iets wat ik nog wel schattig vond. Nadat we gezellig hadden gegeten, ging ik rond tien uur naar huis.

We stonden bij de deur en hij stelde een vraag waardoor elke eventuele toekomstige date werd uitgesloten: ‘Kun je, als je toch naar beneden gaat, de vuilniszak meenemen?’ Ik dacht dat hij een grap maakte, maar hij keek bloedserieus. ‘Zie ik eruit als gekke Henkie?’ reageerde ik. Hij pakte snel de zak op en liep achter me aan om het klusje zelf maar te doen.” 

Lees verder in Vriendin 50
Lees ook: 'wat ik mijn kind nooit ga vertellen...'

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |