×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen vertellen: mijn ergste date ooit...

Lezeressen vertellen: mijn ergste date ooit...
14.12.2016 -

Je kúnt er de liefde van je leven aan overhouden, maar daten kan ook tenenkrommende genante of ronduit hilarische situaties opleveren. Negen lezeressen vertellen in Vriendin 50 over hun ergste dates. Hieronder lees je er alvast twee.


'Hij begroette me in gebarentaal'
Clarissa (32): “Elf jaar geleden maakte ik een pro el aan op een datingsite. Al snel reageerde een aantrekkelijke jongen. Hij gaf me zijn 06-nummer en ik mocht hem sms’en. Na wat over en weer berichten spraken we af bij mij thuis. Die avond tutte ik me op en was ik ontzettend zenuwachtig. Om acht uur precies ging de bel, keurig op tijd. Daar stond hij, mijn date. Hij leek totaal niet op zijn profielfoto, maar wat me vooral ‘verraste’, was dat hij me begroette in gebarentaal. Hij was doof! Ik was zo overrompeld dat ik geen woord kon uitbrengen. We hebben een uur lang voor de tv gezeten en cola gedronken. Er is letterlijk geen woord gezegd. Daarna heb ik hem met handen en voeten duidelijk gemaakt dat ik hoofdpijn had. Hij is weggegaan en stuurde later een berichtje dat ’ie het heel gezellig vond. Het was voor herhaling vatbaar, sms’te hij zelfs. Deze date-story doet het nog steeds goed op feestjes.” 

'Of ik de vuilniszak buiten kon zetten, vroeg hij bloedserieus'
Cecilia (25): “Ik had een man leren kennen via een datingsite. Het was de vierde keer dat we afspraken en hij zou voor me koken. Maar met koken bedoelde hij pannekoeken bakken. Iets wat ik nog wel schattig vond. Nadat we gezellig hadden gegeten, ging ik rond tien uur naar huis.

We stonden bij de deur en hij stelde een vraag waardoor elke eventuele toekomstige date werd uitgesloten: ‘Kun je, als je toch naar beneden gaat, de vuilniszak meenemen?’ Ik dacht dat hij een grap maakte, maar hij keek bloedserieus. ‘Zie ik eruit als gekke Henkie?’ reageerde ik. Hij pakte snel de zak op en liep achter me aan om het klusje zelf maar te doen.” 

Lees verder in Vriendin 50
Lees ook: 'wat ik mijn kind nooit ga vertellen...'

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |