×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Feest bij Vriendin!

Feest bij Vriendin!
07.11.2016 -

Feest bij Vriendin! Deze week ligt het 999ste nummer van Vriendin in de winkel. Een nummer waarin we terugblikken op bijzondere, mooie maar soms ook verdrietige verhalen uit 'oude' Vriendinnen.


Hoofdredacteur Sandera Krol: "Het is feest bij Vriendin! Deze week vieren we namelijk ons 999ste nummer. Speciaal voor dit nummer bladerden we een tijdje geleden met de hele redactie álle edities door die we ooit hebben gemaakt. En dat zorgde voor veel ah- en oh-momenten. 'Weet je dit nog' riepen we meer dan eens tegen elkaar. Of, nog vaker, 'Hoe zou het toch met háár gaan?' Dus maakten we een lange lijst met bijzondere vrouwen die ons waren bijgebleven en van wie we benieuwd waren hoe het met hen ging. Het was moeilijk kiezen en er kwam ook flink wat ouderwets speurwerk aan te pas om iedereen te vinden, maar het is ons gelukt. Speciaal voor dit jubileumnummer: een terugblik op de mooiste verhalen uit 999 Vriendinnen. En omdat het feest is, valt er dit nummer ook nog eens heel veel te winnen. Precies zoals je van ons gewend bent!"

De prachtige taart hierboven op de foto kregen we vorige week om het jubilieum nummer van Vriendin te vieren. Is-ie niet prachtig? De hele redactie heeft van de taart gesmuld. Hij was erg lekker... 

Zijn er verhalen waarvan jij weleens een update zou willen lezen? Laat het in een reactie hieronder aan ons weten of mail naar post@vriendin.audax.nl

Het 999ste nummer van Vriendin ligt vanaf woensdag 9 november in de winkels. 

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem ma 7 nov '16 12:00

    ik kan niet wachten tot het woensdag in de winkel ligt, ga het zeker kopen
    Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |