×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Feest bij Vriendin!

Feest bij Vriendin!
07.11.2016 -

Feest bij Vriendin! Deze week ligt het 999ste nummer van Vriendin in de winkel. Een nummer waarin we terugblikken op bijzondere, mooie maar soms ook verdrietige verhalen uit 'oude' Vriendinnen.


Hoofdredacteur Sandera Krol: "Het is feest bij Vriendin! Deze week vieren we namelijk ons 999ste nummer. Speciaal voor dit nummer bladerden we een tijdje geleden met de hele redactie álle edities door die we ooit hebben gemaakt. En dat zorgde voor veel ah- en oh-momenten. 'Weet je dit nog' riepen we meer dan eens tegen elkaar. Of, nog vaker, 'Hoe zou het toch met háár gaan?' Dus maakten we een lange lijst met bijzondere vrouwen die ons waren bijgebleven en van wie we benieuwd waren hoe het met hen ging. Het was moeilijk kiezen en er kwam ook flink wat ouderwets speurwerk aan te pas om iedereen te vinden, maar het is ons gelukt. Speciaal voor dit jubileumnummer: een terugblik op de mooiste verhalen uit 999 Vriendinnen. En omdat het feest is, valt er dit nummer ook nog eens heel veel te winnen. Precies zoals je van ons gewend bent!"

De prachtige taart hierboven op de foto kregen we vorige week om het jubilieum nummer van Vriendin te vieren. Is-ie niet prachtig? De hele redactie heeft van de taart gesmuld. Hij was erg lekker... 

Zijn er verhalen waarvan jij weleens een update zou willen lezen? Laat het in een reactie hieronder aan ons weten of mail naar post@vriendin.audax.nl

Het 999ste nummer van Vriendin ligt vanaf woensdag 9 november in de winkels. 

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem ma 7 nov '16 12:00

    ik kan niet wachten tot het woensdag in de winkel ligt, ga het zeker kopen
    Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!