×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Feest bij Vriendin!

Feest bij Vriendin!
07.11.2016 -

Feest bij Vriendin! Deze week ligt het 999ste nummer van Vriendin in de winkel. Een nummer waarin we terugblikken op bijzondere, mooie maar soms ook verdrietige verhalen uit 'oude' Vriendinnen.


Hoofdredacteur Sandera Krol: "Het is feest bij Vriendin! Deze week vieren we namelijk ons 999ste nummer. Speciaal voor dit nummer bladerden we een tijdje geleden met de hele redactie álle edities door die we ooit hebben gemaakt. En dat zorgde voor veel ah- en oh-momenten. 'Weet je dit nog' riepen we meer dan eens tegen elkaar. Of, nog vaker, 'Hoe zou het toch met háár gaan?' Dus maakten we een lange lijst met bijzondere vrouwen die ons waren bijgebleven en van wie we benieuwd waren hoe het met hen ging. Het was moeilijk kiezen en er kwam ook flink wat ouderwets speurwerk aan te pas om iedereen te vinden, maar het is ons gelukt. Speciaal voor dit jubileumnummer: een terugblik op de mooiste verhalen uit 999 Vriendinnen. En omdat het feest is, valt er dit nummer ook nog eens heel veel te winnen. Precies zoals je van ons gewend bent!"

De prachtige taart hierboven op de foto kregen we vorige week om het jubilieum nummer van Vriendin te vieren. Is-ie niet prachtig? De hele redactie heeft van de taart gesmuld. Hij was erg lekker... 

Zijn er verhalen waarvan jij weleens een update zou willen lezen? Laat het in een reactie hieronder aan ons weten of mail naar post@vriendin.audax.nl

Het 999ste nummer van Vriendin ligt vanaf woensdag 9 november in de winkels. 

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem ma 7 nov '16 12:00

    ik kan niet wachten tot het woensdag in de winkel ligt, ga het zeker kopen
    Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |