×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 29: Hier fantaseer ik nog steeds over...

Vriendin 29: Hier fantaseer ik nog steeds over...
20.07.2016 - Redactie Vriendin

In een parenclub, met een vrouw, op het strand: voor deze negen lezeressen werd hun ultieme seksfantasie waarheid. En van de herinnering eraan krijgen ze het nóg warm.


Sensuele strip-act

Babette (36): “Vooraf heb ik twee witte wijn gedronken om mezelf moed in te drinken. Helemaalnuchter kon ik het niet: een showtje opvoeren voor mijn eigen vent. Bas had al een paar keer gehint hoe fijn hij het zou vinden als ik een keer het initiatief zou nemen tot een vrijpartij. Negen van de tien keer is hij namelijk diegene. En als ik al een voorzet geef, neemt hij het vaak over. Voor zijn 35ste verjaardag had ik bedacht dat ik hem zou trakteren op een strip-act. Van mij welteverstaan. Ik had op YouTube wat video’s bekeken en op een erotische website een zwart doorschijnend lingeriesetje gekocht met jarretels. Erover droeg ik een zwarte doorkijkblouse en ik had een masker op. De kinderen sliepen bij opa en oma, dus we hadden alle tijd. Ik vond het doodeng, vandaar de drank. Ik lokte Bas met een smoesje naar de slaapkamer. Daar had ik allemaal waxinelichtjes aangestoken. Hij ging op bed liggen en ik zette muziek aan: You can leave your hat on van Joe Cocker. Sensueel bewegend kwam ik binnen. Ik draaide, danste op mijn hakken, bukte, duwde plagend mijn borsten in zijn gezicht. Bas genóót. Ik had hem echt het allerbeste verjaardagscadeau ooit gegeven, zei hij later. Hij heeft het er nog steeds over en ik weet dat hij hoopt op een herhaling. Ach, wie weet, ooit... Maar we moeten het natuurlijk wel speciaal houden!”

Lees alle verhalen in Vriendin 29 en praat anoniem mee op het forum

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |