×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 29: Hier fantaseer ik nog steeds over...

Vriendin 29: Hier fantaseer ik nog steeds over...
20.07.2016 - Redactie Vriendin

In een parenclub, met een vrouw, op het strand: voor deze negen lezeressen werd hun ultieme seksfantasie waarheid. En van de herinnering eraan krijgen ze het nóg warm.


Sensuele strip-act

Babette (36): “Vooraf heb ik twee witte wijn gedronken om mezelf moed in te drinken. Helemaalnuchter kon ik het niet: een showtje opvoeren voor mijn eigen vent. Bas had al een paar keer gehint hoe fijn hij het zou vinden als ik een keer het initiatief zou nemen tot een vrijpartij. Negen van de tien keer is hij namelijk diegene. En als ik al een voorzet geef, neemt hij het vaak over. Voor zijn 35ste verjaardag had ik bedacht dat ik hem zou trakteren op een strip-act. Van mij welteverstaan. Ik had op YouTube wat video’s bekeken en op een erotische website een zwart doorschijnend lingeriesetje gekocht met jarretels. Erover droeg ik een zwarte doorkijkblouse en ik had een masker op. De kinderen sliepen bij opa en oma, dus we hadden alle tijd. Ik vond het doodeng, vandaar de drank. Ik lokte Bas met een smoesje naar de slaapkamer. Daar had ik allemaal waxinelichtjes aangestoken. Hij ging op bed liggen en ik zette muziek aan: You can leave your hat on van Joe Cocker. Sensueel bewegend kwam ik binnen. Ik draaide, danste op mijn hakken, bukte, duwde plagend mijn borsten in zijn gezicht. Bas genóót. Ik had hem echt het allerbeste verjaardagscadeau ooit gegeven, zei hij later. Hij heeft het er nog steeds over en ik weet dat hij hoopt op een herhaling. Ach, wie weet, ooit... Maar we moeten het natuurlijk wel speciaal houden!”

Lees alle verhalen in Vriendin 29 en praat anoniem mee op het forum

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |