×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 23: Je grootste blunder op je werk

Vriendin 23: Je grootste blunder op je werk
08.06.2016 - Redactie Vriendin

9 lezeressen vertellen hoe ze wel door de grond konden zakken toen ze zichzelf op het werk compleet voor schut zetten.‘De voicemail had alles opgenomen wat ik net had gezegd’
 

Telefonisch gemopper
Kim (39): “Zo’n vier jaar geleden sprak ik heel vriendelijk, maar met een pissige ondertoon, de voicemail in van een collega. Hij zou mij de nodige achtergrondinformatie geven voor een artikel dat ik aan het schrijven was voor ons bedrijfsblad, maar hij had dat na meerdere verzoeken nog steeds niet gedaan. Toen ik klaar was, ging ik tegen een collega tegenover me helemaal los over die lakse collega: dat je niets aan hem had, dat het een lapzwans was omdat hij nooit deed wat hij beloofde, enzovoorts. 

Toen ik mijn telefoon neerlegde, zag ik dat ik nog steeds aan het bellen was en ontdekte ik dat de voicemail alles had opgenomen wat ik zojuist had gezegd, omdat ik nog niet had opgehangen. Ik kreeg een hartverzakking en riep: ‘O shit, nu heb ik een probleem!’

Ik heb toen meteen teruggebeld en weer zijn voicemail ingesproken met de mededeling: ‘Even een waarschuwing, ik was boos en heb net per ongeluk je voicemail ingesproken met allemaal nare dingen en gemopper. Ik vind je nog steeds lief, hoor.’ Ik had er behoorlijke buikpijn van, maar hij is er nooit meer op teruggekomen. Hij deed waarschijnlijk of zijn neus bloedde.”

Lees alle blunders op werk in Vriendin 23. Nu in de winkels!

Wat is het genantste wat jij op je werk hebt meegemaakt? Praat mee op ons forum of mail jouw verhaal naar post@vriendin.audax.nl

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |