×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 23: Je grootste blunder op je werk

Vriendin 23: Je grootste blunder op je werk
08.06.2016 - Redactie Vriendin

9 lezeressen vertellen hoe ze wel door de grond konden zakken toen ze zichzelf op het werk compleet voor schut zetten.‘De voicemail had alles opgenomen wat ik net had gezegd’
 

Telefonisch gemopper
Kim (39): “Zo’n vier jaar geleden sprak ik heel vriendelijk, maar met een pissige ondertoon, de voicemail in van een collega. Hij zou mij de nodige achtergrondinformatie geven voor een artikel dat ik aan het schrijven was voor ons bedrijfsblad, maar hij had dat na meerdere verzoeken nog steeds niet gedaan. Toen ik klaar was, ging ik tegen een collega tegenover me helemaal los over die lakse collega: dat je niets aan hem had, dat het een lapzwans was omdat hij nooit deed wat hij beloofde, enzovoorts. 

Toen ik mijn telefoon neerlegde, zag ik dat ik nog steeds aan het bellen was en ontdekte ik dat de voicemail alles had opgenomen wat ik zojuist had gezegd, omdat ik nog niet had opgehangen. Ik kreeg een hartverzakking en riep: ‘O shit, nu heb ik een probleem!’

Ik heb toen meteen teruggebeld en weer zijn voicemail ingesproken met de mededeling: ‘Even een waarschuwing, ik was boos en heb net per ongeluk je voicemail ingesproken met allemaal nare dingen en gemopper. Ik vind je nog steeds lief, hoor.’ Ik had er behoorlijke buikpijn van, maar hij is er nooit meer op teruggekomen. Hij deed waarschijnlijk of zijn neus bloedde.”

Lees alle blunders op werk in Vriendin 23. Nu in de winkels!

Wat is het genantste wat jij op je werk hebt meegemaakt? Praat mee op ons forum of mail jouw verhaal naar post@vriendin.audax.nl

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!