×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Zij waren model voor 1 dag

Zij waren model voor 1 dag
19.04.2016 -

Deze week showen lezeressen in Vriendin (nummer 16) de nieuwe jeans. Deze Vriendin-lezeressen reageerden op ons oproepje ‘wil jij model zijn voor één dag?’ Maar wie zijn deze fotogenieke vrouwen eigenlijk?


Dominique (32) & Demi (8)
De band tussen moeder en dochter is heel bijzonder. Daarom wil je toch een mooie foto hebben samen? Dat dacht Dominique ook. Ze heeft weinig foto’s met haar dochter Demi samen.  Daarom greep ze de kans om samen deze shoot te doen. Samen showen zij ons de gebleekte skinny.

Anniek (27)
De modeshoot leek Anniek een unieke kans om meer zelfvertrouwen te krijgen. En het resultaat mag er zijn! Anniek werd stralend op de foto gezet, met de flared jeans. Wil je weten hoe je deze jeans draagt? Je leest het in Vriendin.

Nayitza (35) & Cayley (7)
Model zijn voor 1 dag? Dat vond Nayitza best spannend. Juist daarom gaf zij zichzelf op. Een hele overwinning! Wat een geluk: Nayitza hoefde het niet alleen te doen, maar had haar dochtertje Cayley aan haar zijde. En die spijkerbroeken met hoge taille staan hartstikke goed.

Wendy (42) & Romy (13)
Het leek Wendy superleuk om samen met haar dochter op de foto te gaan. Zo gezegd, zo gedaan. Samen stralen ze deze week in Vriendin! Ook laten ze ons meteen zien hoe je jeans met gerafelde pijpen het beste kunt dragen.

Susan (38) & Ellen (38)
Het leek Susan een hele mooie ervaring: model voor 1 dag. Maar die ervaring is natuurlijk het allerleukst met haar tweelingzus Ellen. Dat vonden wij ook. Susan laat ons zien hoe leuk de boyfriendjeans staat en Ellen de grijze skinny.

Xandra (31)
Ook Xandra leek het een leuke ervaring om als model op de foto te gaan. In een ver verleden heeft zij weleens modellenwerk gedaan. Heel fijn, kon ze meteen deze leuke jeans aan ons showen. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!