×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 7: zangeres Brigitte Nijman gaf haar kinderwens op

Vriendin 7: zangeres Brigitte Nijman gaf haar kinderwens op
16.02.2016 -

Zangeres Brigitte Nijman (45), bekend van musicals als Grease, wilde met haar vriend Robert dolgraag kinderen. Maar wat ze ook probeerde, het lukte niet. Midden in de vierde IVF-poging besloot ze te stoppen. “Opeens dacht ik: misschien is het voor mij niet voorbestemd.”


Wanneer ontstond jouw kinderwens?
“Eigenlijk pas toen ik Robert, mijn man, ontmoette. Ik droomde niet van kinderen toen ik jong was, maar ik dacht wel: ze komen er ooit. Zoals veel vrouwen dat denken, meer als een soort vast gegeven. Er zat nog geen concreet idee achter. Op mijn 32ste ging mijn vorige relatie uit en ging ik op mezelf wonen. Ik werkte hard in het theater en het was belangrijk dat ik dat bleef doen, want ik moest weer alleen voor mezelf zorgen.”

Je wilde niet in je eentje aan een kind beginnen?
“Nee, mijn droom was om dat samen met iemand te doen. Mijn ouders zijn gescheiden, ik ben opgevoed door mijn stiefvader die ik als mijn vader beschouw. Vroeger dacht ik al: als ik ooit kinderen mag krijgen, is dat met iemand bij wie ik de rest van mijn leven wil blijven. Toen ik Robert leerde kennen, was ik al 39. Ik weet nog dat ik na twee maanden zei: ‘Ik geloof dat ik moeder wil worden van jouw kinderen.’ Dat wist ik heel snel.”

Wanneer heb je echt werk gemaakt van jouw kinderwens?
“Al voor ons huwelijk nog. Maar ja, Robert had al twee dochters en hij was daarna gesteriliseerd. In zijn geval was het niet mogelijk dat terug te draaien, zwanger worden kon dus niet op de natuurlijke manier. Toch stond Robert meteen achter mijn wens. Hij zei zelfs: ‘Maar dan moeten we opschieten!’ Vervolgens heeft hij ook het proces in gang gezet. Al voor de bruiloft gingen we de medische molen in. Meteen daarna begon ik met de hormoonbehandeling.”

Lees het hele interview met Brigitte in Vriendin 7, die vanaf morgen in de winkels ligt. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!