×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 50: Leda en de dochter van haar ex werden vriendinnen

Vriendin 50: Leda en de dochter van haar ex werden vriendinnen
09.12.2015 - Redactie Vriendin

‘Stiefmoeder? Beste vriendin!’


Het leek Leda (29) wel wat: een band opbouwen met Michelle (25), de dochter van haar nieuwe vriend. Met hem is het inmiddels uit, maar Leda en Michelle zijn beste vriendinnen geworden. Michelle woont nu bij Leda en is dol op haar halfzusje Nora.

Leda: “Ik ontmoette Jaap negen jaar geleden in het restaurant waar ik toen werkte. De vonk sloeg meteen over. Ik had geen idee dat hij zoveel ouder was dan ik: hij was 45, ik 20. Jaap zag eruit als iemand van 35 en was daarbij ontzettend jong van geest. Dat hij 25 jaar ouder was dan ik, was voor mij geen probleem. Maar ik merkte dat Jaap het er wat moeilijker mee had. Hij was bang voor de reacties, en dan vooral van zijn dochter Michelle, die maar vier jaar jonger was dan ik. De eerste paar maanden waren we vooral druk met elkaar, we waren zo verliefd. Michelle ontmoette ik pas later: een leuke meid van zestien. Ik vond het wel wat hebben. Ik zag haar niet als een stiefdochter, maar wie weet werden we wel vriendinnen. Of zouden we een soort zussenband krijgen. Een goede band opbouwen met de dochter van mijn nieuwe vriend, hoe gaaf zou dat zijn? Maar ik zag het, mede door die verliefdheid, allemaal veel te romantisch... Ze was een dwarse puber die duidelijk niet op een stiefmoeder zat te wachten, en ze kon behoorlijk opstandig reageren.”

Beduusd
“Jaap had Michelle aanvankelijk verteld dat ik 26 was. Toen we vijf maanden een relatie hadden, besloot hij haar toch maar eens de waarheid vertellen. Dat deed hij tijdens een etentje. Ik stond buiten te roken, en Jaap dacht het perfecte moment te hebben gevonden: even alleen met zijn dochter. Het bericht sloeg bij Michelle in als een bom. Ze was woest op haar vader omdat hij tegen haar had gelogen en liep weg uit het restaurant, ons beduusd achterlatend. Ik vond dat Jaap het probleem moest oplossen. Het was zijn kind en hij had gelogen. Michelle had duidelijk gemaakt dat we haar met rust moesten laten. Een maand lang hoorden we niets van haar, en toen belde ze Jaap per ongeluk. Dat heeft blijkbaar zo moeten zijn, want ze raakten met elkaar aan de praat en het contact herstelde.

Lees het hele verhaal in Vriendin 50 van deze week of praat mee op het forum.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |