×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 50: Leda en de dochter van haar ex werden vriendinnen

Vriendin 50: Leda en de dochter van haar ex werden vriendinnen
09.12.2015 - Redactie Vriendin

‘Stiefmoeder? Beste vriendin!’


Het leek Leda (29) wel wat: een band opbouwen met Michelle (25), de dochter van haar nieuwe vriend. Met hem is het inmiddels uit, maar Leda en Michelle zijn beste vriendinnen geworden. Michelle woont nu bij Leda en is dol op haar halfzusje Nora.

Leda: “Ik ontmoette Jaap negen jaar geleden in het restaurant waar ik toen werkte. De vonk sloeg meteen over. Ik had geen idee dat hij zoveel ouder was dan ik: hij was 45, ik 20. Jaap zag eruit als iemand van 35 en was daarbij ontzettend jong van geest. Dat hij 25 jaar ouder was dan ik, was voor mij geen probleem. Maar ik merkte dat Jaap het er wat moeilijker mee had. Hij was bang voor de reacties, en dan vooral van zijn dochter Michelle, die maar vier jaar jonger was dan ik. De eerste paar maanden waren we vooral druk met elkaar, we waren zo verliefd. Michelle ontmoette ik pas later: een leuke meid van zestien. Ik vond het wel wat hebben. Ik zag haar niet als een stiefdochter, maar wie weet werden we wel vriendinnen. Of zouden we een soort zussenband krijgen. Een goede band opbouwen met de dochter van mijn nieuwe vriend, hoe gaaf zou dat zijn? Maar ik zag het, mede door die verliefdheid, allemaal veel te romantisch... Ze was een dwarse puber die duidelijk niet op een stiefmoeder zat te wachten, en ze kon behoorlijk opstandig reageren.”

Beduusd
“Jaap had Michelle aanvankelijk verteld dat ik 26 was. Toen we vijf maanden een relatie hadden, besloot hij haar toch maar eens de waarheid vertellen. Dat deed hij tijdens een etentje. Ik stond buiten te roken, en Jaap dacht het perfecte moment te hebben gevonden: even alleen met zijn dochter. Het bericht sloeg bij Michelle in als een bom. Ze was woest op haar vader omdat hij tegen haar had gelogen en liep weg uit het restaurant, ons beduusd achterlatend. Ik vond dat Jaap het probleem moest oplossen. Het was zijn kind en hij had gelogen. Michelle had duidelijk gemaakt dat we haar met rust moesten laten. Een maand lang hoorden we niets van haar, en toen belde ze Jaap per ongeluk. Dat heeft blijkbaar zo moeten zijn, want ze raakten met elkaar aan de praat en het contact herstelde.

Lees het hele verhaal in Vriendin 50 van deze week of praat mee op het forum.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!