×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 50: Leda en de dochter van haar ex werden vriendinnen

Vriendin 50: Leda en de dochter van haar ex werden vriendinnen
09.12.2015 - Redactie Vriendin

‘Stiefmoeder? Beste vriendin!’


Het leek Leda (29) wel wat: een band opbouwen met Michelle (25), de dochter van haar nieuwe vriend. Met hem is het inmiddels uit, maar Leda en Michelle zijn beste vriendinnen geworden. Michelle woont nu bij Leda en is dol op haar halfzusje Nora.

Leda: “Ik ontmoette Jaap negen jaar geleden in het restaurant waar ik toen werkte. De vonk sloeg meteen over. Ik had geen idee dat hij zoveel ouder was dan ik: hij was 45, ik 20. Jaap zag eruit als iemand van 35 en was daarbij ontzettend jong van geest. Dat hij 25 jaar ouder was dan ik, was voor mij geen probleem. Maar ik merkte dat Jaap het er wat moeilijker mee had. Hij was bang voor de reacties, en dan vooral van zijn dochter Michelle, die maar vier jaar jonger was dan ik. De eerste paar maanden waren we vooral druk met elkaar, we waren zo verliefd. Michelle ontmoette ik pas later: een leuke meid van zestien. Ik vond het wel wat hebben. Ik zag haar niet als een stiefdochter, maar wie weet werden we wel vriendinnen. Of zouden we een soort zussenband krijgen. Een goede band opbouwen met de dochter van mijn nieuwe vriend, hoe gaaf zou dat zijn? Maar ik zag het, mede door die verliefdheid, allemaal veel te romantisch... Ze was een dwarse puber die duidelijk niet op een stiefmoeder zat te wachten, en ze kon behoorlijk opstandig reageren.”

Beduusd
“Jaap had Michelle aanvankelijk verteld dat ik 26 was. Toen we vijf maanden een relatie hadden, besloot hij haar toch maar eens de waarheid vertellen. Dat deed hij tijdens een etentje. Ik stond buiten te roken, en Jaap dacht het perfecte moment te hebben gevonden: even alleen met zijn dochter. Het bericht sloeg bij Michelle in als een bom. Ze was woest op haar vader omdat hij tegen haar had gelogen en liep weg uit het restaurant, ons beduusd achterlatend. Ik vond dat Jaap het probleem moest oplossen. Het was zijn kind en hij had gelogen. Michelle had duidelijk gemaakt dat we haar met rust moesten laten. Een maand lang hoorden we niets van haar, en toen belde ze Jaap per ongeluk. Dat heeft blijkbaar zo moeten zijn, want ze raakten met elkaar aan de praat en het contact herstelde.

Lees het hele verhaal in Vriendin 50 van deze week of praat mee op het forum.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |