×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 49: Reeya en haar man zijn gelukkig met hun open huwelijk

Vriendin 49: Reeya en haar man zijn gelukkig met hun open huwelijk
02.12.2015 - Redactie Vriendin

"Ik heb een minnaar, mijn man een minnares"


Niemand weet ervan, maar Reeya (45) en haar man Hans (45) hebben al vijf jaar een open relatie. “Mijn minnaar zie ik echt als een cadeautje, maar mijn huwelijk met Hans blijft het allerbelangrijkst.”

Reeya: “Dat ik een minnaar heb en mijn man een maîtresse, weet niemand. De reden dat we het stiekem doen, is dat we niet willen dat de kinderen het weten. We willen ze er niet mee belasten. Nu nog niet althans. Een ander toelaten in je relatie is niet zonder gedoe. Je kunt je zelfs afvragen of het verstandig is. Maar goed, niet elke relatie is hetzelfde. Net als vakanties. De één gaat voor een complete all-inclusivereis, de ander kiest een spannende jungletocht. Wij kozen voor die jungle, ook al wisten we niet waar we aan begonnen en wat we tegen zouden komen. En eerlijk gezegd waren we daar ook niet op voorbereid.”

Op afstand houden
“Hans en ik kennen elkaar al vanaf ons zestiende. Hij was mijn eerste vriendje. Sterker nog, voordat ik Hans leerde kennen, had ik zelfs nog nooit met een andere man gezoend. Ik was dus behoorlijk van slag toen een van mijn collega’s, laten we hem Dirk noemen, meer dan gemiddeld aandacht aan me besteedde. Ik wist dat Dirk gescheiden was en geen vriendin had. Als we gingen lunchen, kwam hij altijd naast me zitten. Gezellig kletsen, grapjes maken en af en toe raakte hij heel subtiel mijn hand aan. Als je nog nooit door een andere man bent aangeraakt, is zoiets al heel wat. Ik kreeg complimentjes van hem en voor ik het goed en wel in de gaten had, waren we aan het flirten. Er broeide iets tussen ons. Ik moet eerlijk toegeven: ik vond dat spannend, maar tegelijkertijd doodeng. Ik was benieuwd hoe het zou zijn om met hem te zoenen. Misschien zelfs nog een stapje verder te gaan. Ik fantaseerde daarover. Begrijp me goed: dit stond los van Hans. Ik hield en hou zielsveel van hem. Het laatste wat ik wilde, was hem kwetsen. Aan de andere kant kon ik mijn gevoelens voor Dirk niet zomaar negeren. Ik ben geen type dat straks als ze tachtig is op haar leven wil terugkijken met spijt, omdat ik sommige dingen niet heb gedurfd. Toch besloot ik Dirk voorlopig op afstand te houden. Natuurlijk lukte dat niet. Als je verliefd bent, ga je altijd een stapje verder dan je van plan bent. Vlak voor de zomervakantie
zoende ik met hem. Al had ik daar meteen spijt van. Ik kon nu drie dingen doen: alles verzwijgen en stoppen met Dirk. Zwijgen en er stiekem mee doorgaan. Of open kaart spelen. Ik wilde Hans beslist geen pijn doen. Maar ik zag ook wel in dat het daarvoor te laat was.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 49.

Heb jij ook een open relatie of wil je een reactie kwijt? Dat kan op ons forum. 

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem wo 2 dec '15 21:08

    waarom moet houden van tot 1 partner beperkt blijven? Je mag van meerdere broers, zussen, vriendinnen enzv.enzv. houden! echter maar 1 man...........wie bepaalt dat dan?
    Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!