×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Radio-dj Lieke Veld zoals zij thuis is

Radio-dj Lieke Veld zoals zij thuis is
10.11.2015 -

Hoera voor de herfst: we maken het weer gezellig binnen. En daarom kruipen we deze week op de bank met radio-dj Lieke Veld (29). “Elke avond drinken Wietze en ik samen thee op de bank en kletsen we.”


Als radio-dj Lieke Veld druipend van de regen en met haar helm nog op – ze is op de scooter gekomen – de Vriendin-studio komt binnenlopen, zou je niet denken dat ze net een paar dagen daarvoor is getrouwd. Maar ze zit toch echt nog in haar wittebroodsweken. In het weekend voor het interview trouwde ze met Wietze de Jager, van het Qmusicduo Mattie & Wietze. Na een kopje thee op de bank is ze weer een beetje opgewarmd.

Gefeliciteerd! Hebben jullie een mooie bruiloft gehad?
“Ja! We hebben bijna een week lang onze bruiloft gevierd. We zijn eerst in Amsterdam voor de wet getrouwd. Een paar dagen later zijn we in Holten, waar we een mooie locatie hadden gevonden om een feest te geven, voor de kerk getrouwd. Er is zo veel gebeurd en we hebben zo veel indrukken opgedaan, dat het lijkt of onze bruiloft wel drie weken heeft geduurd.”

En nu dus gewoon weer thuis op de bank, en niet op huwelijksreis?
“We gaan pas met de kerstdagen op huwelijksreis. Wietze kan vanwege zijn werk alleen dan en in de zomer op vakantie. Mattie & Wietze wil er zo veel mogelijk zijn voor mensen die in hun werkritme zitten.”

Wil jij de bank op deze foto winnen? Houd dan Vriendin.nl morgen heel goed in de gaten. 

Lees het hele interview met Lieke in Vriendin 46. 

Plaats een reactie

Met wie zit jij graag op de bank?

  •  
  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 10 nov '15 20:16

  Reactie: Met mijn partner
  Lekker knus samen lezen of t.v. kijken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_933551346725870 wo 11 nov '15 13:35

  Reactie: Met mijn partner
  Met een hapje drankje kaarsje heerlijk onderuit zitten en hangen op de bank
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Yvete wo 11 nov '15 20:04

  Reactie: Met mijn kinderen
  Gewoon dan lekker chillen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_845103648942445 do 12 nov '15 09:56

  Reactie: Met mijn huisdier
  Heb helaas geen partner en mijn kinderen wonen bij de vader. Dus blijft mijn poes over. Ook zeer gezellig.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  tineke.span.5 ma 16 nov '15 09:56

  Reactie: Met vriendinnen
  Lekker met een wijntje en wat nootjes kletsen met vriendinnen
  Reageer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |