×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Radio-dj Lieke Veld zoals zij thuis is

Radio-dj Lieke Veld zoals zij thuis is
10.11.2015 -

Hoera voor de herfst: we maken het weer gezellig binnen. En daarom kruipen we deze week op de bank met radio-dj Lieke Veld (29). “Elke avond drinken Wietze en ik samen thee op de bank en kletsen we.”


Als radio-dj Lieke Veld druipend van de regen en met haar helm nog op – ze is op de scooter gekomen – de Vriendin-studio komt binnenlopen, zou je niet denken dat ze net een paar dagen daarvoor is getrouwd. Maar ze zit toch echt nog in haar wittebroodsweken. In het weekend voor het interview trouwde ze met Wietze de Jager, van het Qmusicduo Mattie & Wietze. Na een kopje thee op de bank is ze weer een beetje opgewarmd.

Gefeliciteerd! Hebben jullie een mooie bruiloft gehad?
“Ja! We hebben bijna een week lang onze bruiloft gevierd. We zijn eerst in Amsterdam voor de wet getrouwd. Een paar dagen later zijn we in Holten, waar we een mooie locatie hadden gevonden om een feest te geven, voor de kerk getrouwd. Er is zo veel gebeurd en we hebben zo veel indrukken opgedaan, dat het lijkt of onze bruiloft wel drie weken heeft geduurd.”

En nu dus gewoon weer thuis op de bank, en niet op huwelijksreis?
“We gaan pas met de kerstdagen op huwelijksreis. Wietze kan vanwege zijn werk alleen dan en in de zomer op vakantie. Mattie & Wietze wil er zo veel mogelijk zijn voor mensen die in hun werkritme zitten.”

Wil jij de bank op deze foto winnen? Houd dan Vriendin.nl morgen heel goed in de gaten. 

Lees het hele interview met Lieke in Vriendin 46. 

Plaats een reactie

Met wie zit jij graag op de bank?

  •  
  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 10 nov '15 20:16

  Reactie: Met mijn partner
  Lekker knus samen lezen of t.v. kijken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_933551346725870 wo 11 nov '15 13:35

  Reactie: Met mijn partner
  Met een hapje drankje kaarsje heerlijk onderuit zitten en hangen op de bank
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Yvete wo 11 nov '15 20:04

  Reactie: Met mijn kinderen
  Gewoon dan lekker chillen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_845103648942445 do 12 nov '15 09:56

  Reactie: Met mijn huisdier
  Heb helaas geen partner en mijn kinderen wonen bij de vader. Dus blijft mijn poes over. Ook zeer gezellig.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  tineke.span.5 ma 16 nov '15 09:56

  Reactie: Met vriendinnen
  Lekker met een wijntje en wat nootjes kletsen met vriendinnen
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |