×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Radio-dj Lieke Veld zoals zij thuis is

Radio-dj Lieke Veld zoals zij thuis is
10.11.2015 -

Hoera voor de herfst: we maken het weer gezellig binnen. En daarom kruipen we deze week op de bank met radio-dj Lieke Veld (29). “Elke avond drinken Wietze en ik samen thee op de bank en kletsen we.”


Als radio-dj Lieke Veld druipend van de regen en met haar helm nog op – ze is op de scooter gekomen – de Vriendin-studio komt binnenlopen, zou je niet denken dat ze net een paar dagen daarvoor is getrouwd. Maar ze zit toch echt nog in haar wittebroodsweken. In het weekend voor het interview trouwde ze met Wietze de Jager, van het Qmusicduo Mattie & Wietze. Na een kopje thee op de bank is ze weer een beetje opgewarmd.

Gefeliciteerd! Hebben jullie een mooie bruiloft gehad?
“Ja! We hebben bijna een week lang onze bruiloft gevierd. We zijn eerst in Amsterdam voor de wet getrouwd. Een paar dagen later zijn we in Holten, waar we een mooie locatie hadden gevonden om een feest te geven, voor de kerk getrouwd. Er is zo veel gebeurd en we hebben zo veel indrukken opgedaan, dat het lijkt of onze bruiloft wel drie weken heeft geduurd.”

En nu dus gewoon weer thuis op de bank, en niet op huwelijksreis?
“We gaan pas met de kerstdagen op huwelijksreis. Wietze kan vanwege zijn werk alleen dan en in de zomer op vakantie. Mattie & Wietze wil er zo veel mogelijk zijn voor mensen die in hun werkritme zitten.”

Wil jij de bank op deze foto winnen? Houd dan Vriendin.nl morgen heel goed in de gaten. 

Lees het hele interview met Lieke in Vriendin 46. 

Plaats een reactie

Met wie zit jij graag op de bank?

  •  
  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 10 nov '15 20:16

  Reactie: Met mijn partner
  Lekker knus samen lezen of t.v. kijken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_933551346725870 wo 11 nov '15 13:35

  Reactie: Met mijn partner
  Met een hapje drankje kaarsje heerlijk onderuit zitten en hangen op de bank
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Yvete wo 11 nov '15 20:04

  Reactie: Met mijn kinderen
  Gewoon dan lekker chillen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_845103648942445 do 12 nov '15 09:56

  Reactie: Met mijn huisdier
  Heb helaas geen partner en mijn kinderen wonen bij de vader. Dus blijft mijn poes over. Ook zeer gezellig.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  tineke.span.5 ma 16 nov '15 09:56

  Reactie: Met vriendinnen
  Lekker met een wijntje en wat nootjes kletsen met vriendinnen
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!