×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 45: Jeanines verloofde blies vlak voor hun trouwdag de bruiloft af

Vriendin 45: Jeanines verloofde blies vlak voor hun trouwdag de bruiloft af
04.11.2015 -

"Vanuit het niets zei hij: 'Zeg onze bruiloft maar af'"


Als het aan Jeanine (31) had gelegen, waren zij en Floris nu getrouwd. Maar anderhalve maand voor dé dag, stond hij ineens voor haar neus. Jeanine: “‘Dit is niet het leven dat ik wil’, zei hij. ‘Ik ga weg.’”

Jeanine: “Het is nu vier maanden en dertien dagen geleden dat ik ben ‘gedumpt.’ Nog steeds zijn er dagen dat ik bijna niet uit bed kan komen. Bij het wakker worden is er een kort moment van ‘niet weten.’ Totdat ik de pijn weer voel. De schaamte, de verwarring en de schrik. Nee, de verbijstering. Toen Floris zei dat hij de bruiloft af wilde blazen, was ik zo van de kaart, dat ik niks meer kon zeggen. Ik kon alleen maar denken: dit is niet waar, ik ben in een foute soap beland. Dat idee had ik nog steeds toen hij de deur was uitgelopen en ik totaal verdoofd met mijn mobiel in mijn handen zat. Ik wilde iemand bellen, mijn moeder of een vriendin, ik moest deze waanzin met iemand delen, maar ik heb er tot de volgende middag mee gewacht. Ik hoopte dat Floris terug zou komen, me zou vertellen dat het een grap was geweest en mij zou uitleggen wat de humor ervan was. Maar hij kwam niet en tot op de dag van vandaag zit ik met onbeantwoorde vragen.”

Op zijn knieën
“Natuurlijk pieker ik me achteraf suf of ik het niet had kunnen zien aankomen. Die bindingsangst van hem in het begin was wel heftig. Ik zocht naar voortekenen, hoe minuscuul ook. Maar echt, onze relatie was vijf jaar lang hartstikke leuk. Mijn intuïtie heeft me geen moment gewaarschuwd… Twee jaar geleden trouwde mijn beste vriendin. Een paar maanden later een ander. Bij beiden was ik getuige. Ook bij mij begon het te kriebelen. Het leek me geweldig om een dag in het middelpunt te staan en in bijzijn van onze familie en vrienden uit te spreken dat we echt voor elkaar kozen. Ik gaf af en toe hints. Met succes. Toen Floris en ik samen op vakantie waren op Ibiza, ging hij op een romantische plek opeens op zijn knieën. Hij had een ring meegenomen die hij thuis had uitgezocht met mijn beste vriendin. ‘Wil jij officieel de mijne worden?’ vroeg hij plechtig. Ik viel hem in zijn armen en we pinkten samen een traantje weg. We hadden het zelfs over kinderen die avond. Zo geweldig!”

Lees het hele verhaal in Vriendin 45 of praat mee op het forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  ingrid.koning.98 do 5 nov '15 14:12

  Hoi Jeanine Wat erg dat dit jou op deze manier is overkomen.Maar je zit met zoveel vragen.Kun je hem niet nog een keer spreken om deze te beantwoorden dan begrijp je het misschien beter.En kun jij ik weer verder. Een spreuk uit het boekje troost van de Happinez Het zijn niet alleen de omstandigheden, die bepalen hoe jij je voelt. Het is voor een groot deel je eigen houding, tegenover die omstandigheden. Ik wens je heel veel sterkte!! Ingrid
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 5 nov '15 14:59

  Hoi hoi Kun je niet met hem afspreken of hem je vragen te stellen zodat jij dit kan afsluiten en verder kunt gaan? Gr L
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |