×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 45: Jeanines verloofde blies vlak voor hun trouwdag de bruiloft af

Vriendin 45: Jeanines verloofde blies vlak voor hun trouwdag de bruiloft af
04.11.2015 -

"Vanuit het niets zei hij: 'Zeg onze bruiloft maar af'"


Als het aan Jeanine (31) had gelegen, waren zij en Floris nu getrouwd. Maar anderhalve maand voor dé dag, stond hij ineens voor haar neus. Jeanine: “‘Dit is niet het leven dat ik wil’, zei hij. ‘Ik ga weg.’”

Jeanine: “Het is nu vier maanden en dertien dagen geleden dat ik ben ‘gedumpt.’ Nog steeds zijn er dagen dat ik bijna niet uit bed kan komen. Bij het wakker worden is er een kort moment van ‘niet weten.’ Totdat ik de pijn weer voel. De schaamte, de verwarring en de schrik. Nee, de verbijstering. Toen Floris zei dat hij de bruiloft af wilde blazen, was ik zo van de kaart, dat ik niks meer kon zeggen. Ik kon alleen maar denken: dit is niet waar, ik ben in een foute soap beland. Dat idee had ik nog steeds toen hij de deur was uitgelopen en ik totaal verdoofd met mijn mobiel in mijn handen zat. Ik wilde iemand bellen, mijn moeder of een vriendin, ik moest deze waanzin met iemand delen, maar ik heb er tot de volgende middag mee gewacht. Ik hoopte dat Floris terug zou komen, me zou vertellen dat het een grap was geweest en mij zou uitleggen wat de humor ervan was. Maar hij kwam niet en tot op de dag van vandaag zit ik met onbeantwoorde vragen.”

Op zijn knieën
“Natuurlijk pieker ik me achteraf suf of ik het niet had kunnen zien aankomen. Die bindingsangst van hem in het begin was wel heftig. Ik zocht naar voortekenen, hoe minuscuul ook. Maar echt, onze relatie was vijf jaar lang hartstikke leuk. Mijn intuïtie heeft me geen moment gewaarschuwd… Twee jaar geleden trouwde mijn beste vriendin. Een paar maanden later een ander. Bij beiden was ik getuige. Ook bij mij begon het te kriebelen. Het leek me geweldig om een dag in het middelpunt te staan en in bijzijn van onze familie en vrienden uit te spreken dat we echt voor elkaar kozen. Ik gaf af en toe hints. Met succes. Toen Floris en ik samen op vakantie waren op Ibiza, ging hij op een romantische plek opeens op zijn knieën. Hij had een ring meegenomen die hij thuis had uitgezocht met mijn beste vriendin. ‘Wil jij officieel de mijne worden?’ vroeg hij plechtig. Ik viel hem in zijn armen en we pinkten samen een traantje weg. We hadden het zelfs over kinderen die avond. Zo geweldig!”

Lees het hele verhaal in Vriendin 45 of praat mee op het forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  ingrid.koning.98 do 5 nov '15 14:12

  Hoi Jeanine Wat erg dat dit jou op deze manier is overkomen.Maar je zit met zoveel vragen.Kun je hem niet nog een keer spreken om deze te beantwoorden dan begrijp je het misschien beter.En kun jij ik weer verder. Een spreuk uit het boekje troost van de Happinez Het zijn niet alleen de omstandigheden, die bepalen hoe jij je voelt. Het is voor een groot deel je eigen houding, tegenover die omstandigheden. Ik wens je heel veel sterkte!! Ingrid
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 5 nov '15 14:59

  Hoi hoi Kun je niet met hem afspreken of hem je vragen te stellen zodat jij dit kan afsluiten en verder kunt gaan? Gr L
  Reageer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |