×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Op de bank met: Beau van Erven Dorens

Op de bank met: Beau van Erven Dorens
03.11.2015 -

Hoera voor de herfst: we maken het weer gezellig binnen. En daarom kruipen we deze week op de bank met tv-presentator Beau van Erven Dorens (44). Is hij een huiselijk type? Ja dus! “Open haard aan en dan met z’n allen een spelletje doen voor de bank op de grond.”


Op het tijdstip dat Vriendin met Beau heeft afgesproken voor het interview, is hij in geen velden of wegen te bekennen. Na drie kwartier van sms-jes, appjes en voicemailberichten belt hij. “Sorry, sorry, sorry! Ik spring onder de douche en kom eraan.” Beau was de afspraak vergeten. Maar een kwartier later zit hij toch bij ons op de bank, en is het meteen gezellig. 

Zit je thuis weleens op de bank?
“Ja, maar niet echt veel. We hebben een simpele, rode bank die al tien jaar oud is. Hij is redelijk afgeragd, eigenlijk moeten we een nieuwe. Ik vind het heerlijk om op zaterdagochtend op de bank de krant te lezen. Dan komen onze vier zoons terug van hockey en lopen ze te rennen en druk te doen door het huis. Ik drink er dan een paar liter koffie bij en zet heel ouderwets een plaat op: ik hou van Stromae, maar ook van Jacques Brel en Amy Whinehouse. Al die drukte vind ik ontzettend gezellig. Als mijn vrouw Selly soms een weekje op vakantie gaat met de jongens en ik vanwege mijn werk niet mee kan, vind ik dat de eerste dagen heerlijk, maar daarna denk ik: wat is het rustig, koud en stil in huis.”

Waar staat jullie bank?
“In de zitkamer, die niet al te groot is. We wonen in zo’n Amsterdams kruip-door-sluip-door grachtenpand met allemaal kleine ruimtes. Aan de muur hangen foto’s en schilderijen, waaronder eentje van Gerard Reve – van wiens boeken ik een groot liefhebber ben – die op ons neerkijkt. Sammie, onze kat, is al vijftien jaar oud, en in de keuken zit hij aan  de keukentafel altijd op een stoel aan het hoofd van de tafel worsten weg te vreten. Maar als hij op de bank ligt, mag hij daar van de kinderen nooit worden weggehaald. Voor hen is Sammie heilig.”

Wil jij deze mooie bank winnen? Houd Vriendin.nl dan morgen goed in de gaten!

Lees het hele interview in Vriendin 45. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!