×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Op de bank met: Beau van Erven Dorens

Op de bank met: Beau van Erven Dorens
03.11.2015 -

Hoera voor de herfst: we maken het weer gezellig binnen. En daarom kruipen we deze week op de bank met tv-presentator Beau van Erven Dorens (44). Is hij een huiselijk type? Ja dus! “Open haard aan en dan met z’n allen een spelletje doen voor de bank op de grond.”


Op het tijdstip dat Vriendin met Beau heeft afgesproken voor het interview, is hij in geen velden of wegen te bekennen. Na drie kwartier van sms-jes, appjes en voicemailberichten belt hij. “Sorry, sorry, sorry! Ik spring onder de douche en kom eraan.” Beau was de afspraak vergeten. Maar een kwartier later zit hij toch bij ons op de bank, en is het meteen gezellig. 

Zit je thuis weleens op de bank?
“Ja, maar niet echt veel. We hebben een simpele, rode bank die al tien jaar oud is. Hij is redelijk afgeragd, eigenlijk moeten we een nieuwe. Ik vind het heerlijk om op zaterdagochtend op de bank de krant te lezen. Dan komen onze vier zoons terug van hockey en lopen ze te rennen en druk te doen door het huis. Ik drink er dan een paar liter koffie bij en zet heel ouderwets een plaat op: ik hou van Stromae, maar ook van Jacques Brel en Amy Whinehouse. Al die drukte vind ik ontzettend gezellig. Als mijn vrouw Selly soms een weekje op vakantie gaat met de jongens en ik vanwege mijn werk niet mee kan, vind ik dat de eerste dagen heerlijk, maar daarna denk ik: wat is het rustig, koud en stil in huis.”

Waar staat jullie bank?
“In de zitkamer, die niet al te groot is. We wonen in zo’n Amsterdams kruip-door-sluip-door grachtenpand met allemaal kleine ruimtes. Aan de muur hangen foto’s en schilderijen, waaronder eentje van Gerard Reve – van wiens boeken ik een groot liefhebber ben – die op ons neerkijkt. Sammie, onze kat, is al vijftien jaar oud, en in de keuken zit hij aan  de keukentafel altijd op een stoel aan het hoofd van de tafel worsten weg te vreten. Maar als hij op de bank ligt, mag hij daar van de kinderen nooit worden weggehaald. Voor hen is Sammie heilig.”

Wil jij deze mooie bank winnen? Houd Vriendin.nl dan morgen goed in de gaten!

Lees het hele interview in Vriendin 45. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |