×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Op de bank met: Beau van Erven Dorens

Op de bank met: Beau van Erven Dorens
03.11.2015 -

Hoera voor de herfst: we maken het weer gezellig binnen. En daarom kruipen we deze week op de bank met tv-presentator Beau van Erven Dorens (44). Is hij een huiselijk type? Ja dus! “Open haard aan en dan met z’n allen een spelletje doen voor de bank op de grond.”


Op het tijdstip dat Vriendin met Beau heeft afgesproken voor het interview, is hij in geen velden of wegen te bekennen. Na drie kwartier van sms-jes, appjes en voicemailberichten belt hij. “Sorry, sorry, sorry! Ik spring onder de douche en kom eraan.” Beau was de afspraak vergeten. Maar een kwartier later zit hij toch bij ons op de bank, en is het meteen gezellig. 

Zit je thuis weleens op de bank?
“Ja, maar niet echt veel. We hebben een simpele, rode bank die al tien jaar oud is. Hij is redelijk afgeragd, eigenlijk moeten we een nieuwe. Ik vind het heerlijk om op zaterdagochtend op de bank de krant te lezen. Dan komen onze vier zoons terug van hockey en lopen ze te rennen en druk te doen door het huis. Ik drink er dan een paar liter koffie bij en zet heel ouderwets een plaat op: ik hou van Stromae, maar ook van Jacques Brel en Amy Whinehouse. Al die drukte vind ik ontzettend gezellig. Als mijn vrouw Selly soms een weekje op vakantie gaat met de jongens en ik vanwege mijn werk niet mee kan, vind ik dat de eerste dagen heerlijk, maar daarna denk ik: wat is het rustig, koud en stil in huis.”

Waar staat jullie bank?
“In de zitkamer, die niet al te groot is. We wonen in zo’n Amsterdams kruip-door-sluip-door grachtenpand met allemaal kleine ruimtes. Aan de muur hangen foto’s en schilderijen, waaronder eentje van Gerard Reve – van wiens boeken ik een groot liefhebber ben – die op ons neerkijkt. Sammie, onze kat, is al vijftien jaar oud, en in de keuken zit hij aan  de keukentafel altijd op een stoel aan het hoofd van de tafel worsten weg te vreten. Maar als hij op de bank ligt, mag hij daar van de kinderen nooit worden weggehaald. Voor hen is Sammie heilig.”

Wil jij deze mooie bank winnen? Houd Vriendin.nl dan morgen goed in de gaten!

Lees het hele interview in Vriendin 45. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |