Placeholder

4 manieren om je sexy te voelen

Ook als je al jarenlang een relatie hebt, wil je je nog wel eens sexy voelen. Vriendin geeft tips.

Ook als je al jarenlang een relatie hebt, wil je je nog wel eens sexy voelen. Vriendin geeft tips.

De juiste lingerie
Mannen vinden vrouwen in lingerie sexy, dat is algemeen bekend. Maar als je je als vrouw ook sexy wil voelen in een setje, moet je er voor zorgen dat zowel de bh als de slip perfect zitten. Als jouw vormen op de juiste manier worden geaccentueerd, zul je zien dat je je zeker voelt van je lijf. Als je niet zeker bent over je maten, vraag dan een medewerkster van een lingeriezaak om hulp.

Dansles
Of je nu heel lenig bent of niet; er is altijd wel een dansstijl te vinden die bij je past. Je zal zien dat je je na een paar lessen al soepeler beweegt én meer zelfvertrouwen hebt. Je wordt bewuster en zekerder van je eigen lichaam en van je vrouwelijkheid, waardoor je je sexy voelt.

Liefdevolle verzorging van je lichaam
Je herkent vast wel dat je iemand leuker en sexyer vindt als hij of zij lekker ruikt. Zo werkt het ook bij jezelf! Als jij jezelf heerlijk verzorgt onder de douche en daarna, hou je daar niet alleen een lekker en schoon gevoel aan over, maar herinner je jezelf er ook aan dat je vrouwelijk en sexy bent.

Hakken
Met hakken aan voel je je altijd nét even wat sexyer. Een hak, hoe hoog die ook is, laat je sierlijker bewegen en accentueert daarmee je vrouwelijkheid. Helemaal het proberen waard dus als je nooit op hakken loopt! Een klein hakje kan al een groot verschil maken.