Placeholder

6x leuke weekendtips met je partner

Zin om dit weekend iets speciaals te doen met je partner? Wij zochten de leukste tips.

Zin om dit weekend iets speciaals te doen met je partner? Wij zochten de leukste tips.

1. Spreek af met een ander stel
Misschien hebben jullie wel gemeenschappelijke vrienden en kunnen jullie in een groepje uit eten. Kennen jullie nog geen andere leuke stellen? Kijk op Metjepartner.nl en vind andere stellen om iets leuks mee te doen! Zo kun je met vijf andere stellen naar Foodtruck Festival Trek of met negen andere stellen borrelen. 

2. Ga naar een openluchtbioscoop 
Heerlijk om samen een filmpje te kijken, maar cliché is het wel. Verras je partner met een openluchtbioscoop! Bekijk hier de leukste openluchtbioscopen voor deze zomer. 

3. Deel jullie liefde voor dieren 
Zijn jullie dol op dieren, maar zijn jullie al vaak in de dierentuin geweest? Ga samen paardrijden, bezoek een egeltjesopvang of wandel over de kinderboerderij.   

4. Slapen onder de sterren
Wil je samen slapen onder de sterren? Boek dan een hotelkamer waar je vanuit bed naar de sterrenhemel kunt kijken. Neem hier een kijkje voor meer informatie. 

5. Workshop salsadansen 
Zoeken jullie een nieuwe uitdaging? Ga samen dansen! Een andere workshop kan natuurlijk ook. Wat dacht je van fotografie? Handig als jullie dit jaar nog samen op vakantie gaan. 

6. Bezoek spontaan een stad
Schrijf een aantal steden op verschillende papiertjes. Stop de lootjes in een pot en schudden maar. Laat je partner een briefje uitkiezen. Waar gaat de reis naartoe?