×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dag 11: Recreatiecentrum de Noordduinen in Katwijk

Dag 11: Recreatiecentrum de Noordduinen in Katwijk
08.08.2014 -

Het zonnetje schijnt volop, de lucht is strakblauw, een ideaal dagje voor op Recreatiecentrum de Noordduinen in Katwijk!


Nadat we ons om 9.15 uur hebben gemeld bij de receptie van Recreatiecentrum de Noordduinen in Katwijk beginnen we snel met het klaarzetten van de vrolijke groene partytent (we waren namelijk even bang dat het zou gaan regenen, maar het bleek een prachtige, zonnige dag te worden) de koffie, thee, stoelen en sjoelbakken. Nog voordat alles goed en wel staat melden de eerste Vriendinnen zich al met een bon om een goedgevulde goodiebag op te halen en aan te schuiven voor koffie of thee.

 

 

Al snel is het voor de bus gezellig druk. De koffie, thee en cranberrysap met een plak ontbijtkoek valt in de smaak, zeker omdat een aantal mensen er al een flinke fietstocht op hebben zitten. Er zijn mensen vanuit o.a. Voorhout en Leiden op de fiets gekomen, speciaal om ons te bezoeken. Zo leuk!

 

 

 

Om 11.30 uur beginnen we met sjoelen. Er wordt fanatiek meegedaan. Ook door de mannen van de camping, die wanneer ze gewonnen hebben een mooie prijs voor hun vrouw uit kunnen zoeken.

Het was een heerlijk zonnige dag op een mooie camping aan zee. Leuk om te zien hoe mensen spontaan een vriendin of dochter een zomerabonnement cadeau doen of fanatiek meedoen met sjoelen om vervolgens een mooi cadeau voor hun moeder uit te zoeken!

 

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    jet.vanrooij ma 11 aug '14 22:15

    Ik baal, ben vergeten waar jullie zijn de komende dagen en ben mijn oude vriendin met bon en tour schema vergeten mee te nemen terwijl ik in de omgeving op vakantie ben
    Reageer!