×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dag 4: Camping de Wije Werelt in Otterlo

Dag 4: Camping de Wije Werelt in Otterlo
21.07.2014 -

Wat was het een feest om met warm zomerweer op de camping te staan! Afgelopen zondag stonden we op de camping in Otterloo.


Om half 10 stond de eerste bezoekster al klaar om haar bon in te wisselen voor een goodiebag. Toen zij haar goodiebag ontvangen had bleef ze nog even gezellig kletsen en genoot zij ondertussen van een kopje koffie met smeuïge ontbijtkoek. Binnen een mum van tijd zaten 30 Vriendin-lezeresen voor de bus, sommigen van hen hebben er zelfs de hele dag gezeten, supergezellig! 's Middags werd het tijd voor iets actiefs en gingen we een gezellig potje sjoelen. Er werden poules van 4 gemaakt zodat iedereen mee kon doen en we genoeg prijzen hadden. Je raadt het al: alle prijzen zijn vergeven! De hele dag door kwamen er Vriendin-lezeressen bonnetjes inleveren voor een goodiebag en om een speciaal zomertour-abonnementen af te sluiten. 

Aan het einde van de dag zijn we met de Vriendin-bus naar Zeist gereden en daar staat de bus te wachten tot Stephanie & Susanne donderdag 24 juli Allurepark de Krakeling bezoeken! 

Foto: Campingbezoekster Sylvia van Hunnik

Plaats een reactie

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  dira.rosendaal ma 28 jul '14 11:23

  Even een vraagje aan vriendin Wij gaan op vakantie naar ijmuiden en helaas zijn we net weg voor jullie in ijmuiden komen Nu willen we een leuke dag ervan maken en naar wassenaar rijnburg of katwijk gaan. Allereesr gaan deze campings zeker door zodat we niet voor niets gaan en mag ik meerder bonnen onleveren Mojn dochter en ik komen samen en hebben er ieder een maar een vroendin die dan zelf in het biitenland zit heeft gevraagd of ik haar tas op wil halen mag dat?ik hoor het graag
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dira.rosendaal do 31 jul '14 11:10

  Jammer dat niemand van vriendin mij antwoord zelfs niet per mail
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  ilona.hendriks.10 vr 22 aug '14 21:34

  Maar goed dat je niet geweest bent wat heel erg vriendelijk waren ze niet in Wassenaar. Mijn vriendin die de on tour dames gevolgd heeft om telkens van de partij te zijn met sjoelen, werd gewoon weggestuurd in Wassenaar en mocht niet meedoen met sjoelen. Schandalig dat een vrouw van 60 plus met diabetes en hartklachten zonder rijbewijs word weggestuurd terwijl ze ook nog reiskosten gemaakt heeft om helemaal daar te komen. Geen woorden voor. Ik was zelf met haar in Otterlo de hele dag. Ze gaven de prijzen van het sjoelen weg aan campinggasten van 9 jaar. En dat terwijl vriendin toch een andere doelgroep heeft dan tieners. Ik verwacht van vriendin een excuses. Want ben geneigd om mijn kennissen met abonnement van vriendin op te laten zeggen. C Hendriks
  Reageer!