×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dag 3: Camping Ardoer de Hertshoorn

Dag 3: Camping Ardoer de Hertshoorn
18.07.2014 -

Gisteren was de derde dag van Vriendin on tour. Deze keer kwamen we naar Garderen!


Gisteren (17 juli) stonden we op camping de Hertshoorn. Bij aankomst krijg je direct een vakantiegevoel. De camping is prachtig gelegen in de bossen. Helaas moesten wij werken en konden we niet even snel een duik in het zwembad nemen. Maar al gauw kwamen de eerste gasten een kop koffie met koek halen en dan vergeet je direct weer dat je aan het werk bent. De goodiebags vonden gretig aftrek en er werd fanatiek gesjoeld voor prijzen. De dag werd onder het genot van een verfrissend cranberry drankje afgesloten met een make-up sessie van Rimmel. Het was een enorm gezellige dag. Heel bijzonder dat er ook mensen speciaal voor ons naar de camping kwamen! Op naar de volgende camping. Zondag staan we in Otterlo op camping de Wije Werelt. Kom gezellig langs!

 

Deze luxe Ford volgeladen met goodiebags is onze bezemwagen tussen Amsterdam en de verschillende campings de tijdens de tour.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sjoel je slank!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De partytent gaf extra schaduw tijdens de make-up sessie van Rimmel. Visagist Larissa geeft iedereen persoonlijke tips.

 

 

 

 

 

Oceanspray Cranberrydrankje als dorstlesser tijdens de make-up sessie.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie