×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Stefanie: 'Je hebt hartstikke mooie billen'

Stefanie: 'Je hebt hartstikke mooie billen'
19.05.2017 -

De lekkere geurtjes die ik op Moederdag heb gekregen, kunnen onderhand wel naar boven. Alleen het versierde glazen potje met het waxinelichtje erin laat ik op tafel staan. De chocolaatjes had ik direct al opgeruimd. Alle kinderen waren thuis met Moederdag, al weten ze hopelijk wel dat deze feestdag wat mij betreft geen verplichting is. In ieder geval kennen ze mij goed genoeg om te weten dat ik van chocolade hou. Dirk en ik hadden net besloten om minder zoetigheid te kopen, maar stiekem hoopte ik al dat ik met Moederdag chocolaatjes zou krijgen.


Als ik de doucheproducten opruim, ga ik ook even op de weegschaal staan. 72 kilo! Ik dacht dat ik vijf kilo te zwaar was, maar het is nu al zeven kilo te veel. Het is mijn vrije dinsdag en ik heb echt nieuwe kleding voor de zomer nodig, maar nu heb ik geen zin meer in winkelen. Toch ga ik. Bij een grote kledingzaak pak ik twee elastische skinny broeken. Die zitten altijd lekker. Ook zie ik een leuke, zwarte, strakke rok. Gelukkig past alles, een grotere maat heb ik niet nodig. Het shirtje dat ik uitgezocht heb, is te wijd: ik lijk wel een pinguïn!
 
Bij een klein kledingzaakje zoek ik iets anders voor op de rok. Ik zie een mooi truitje met korte mouwen. Het is van een soepele stof, in legergroen met een zwart streepje. Hoewel ik chagrijnig ben geworden van mijn pinguïn-figuur, pas ik het wel. Het sluit mooi aan op mijn lichaam, staat goed bij de rok en is pittig kort.
‘Hoe vind je het?’ vraagt de verkoopster. 
‘Wel leuk, volgens mij,’ antwoord ik.
‘Het groen staat mooi in je gezicht,’ zegt de verkoopster.
‘Ik had iets wijds op deze rok gepast, maar dat maakte me juist dikker,’ zeg ik.
‘Dit staat leuk. Je hebt een goed figuur en je hebt hartstikke mooie billen,’ antwoordt de verkoopster.
Nou, nou, wat is dit voor lekkere meid, die mijn billen mooi noemt? Ik moet er een beetje om lachen en vergeet helemaal dat ik chagrijnig was. Dit is nog eens een compliment! Van Dirk krijg ik ook wel complimentjes, maar mijn achterste wordt steevast ‘dikke kont’ genoemd.
Dirk en Christianne moeten lachen als ik er thuis over vertel. Christianne zegt dat het gewoon een verkooppraatje was. ‘Jullie zijn jaloers,’ zeg ik. ‘Zullen we een chocolaatje bij de thee nemen?’
 

Stefanie (43) adopteerde de kinderen van haar vriend Dirk: Christianne, Deborah, Faith en Nico. 6 jaar geleden kregen zij samen Adriana. Het gaat niet altijd vlekkeloos, maar het gezin draait al ruim 18 jaar!

Plaats een reactie

1Reacties

Stefanie: het dekbeddenfeest

21.07.2017 - Stefanie doet er alles aan om haar kinderen fijne jeugdherinneringen mee te geven. Ze ontdekt dat het in de kleinste dingetjes zit.

Lees meer
Stefanie: de kleine prins

14.07.2017 - Door kleine Adriana wordt Stefanie eraan herinnerd hoe het ook alweer is om kind te zijn. Dit geeft haar enorm veel wijsheid.

Lees meer
Stefanie: diner bij Faith

07.07.2017 - Faith is jarig. Stefanie: 'Ik hoop dat Faith vandaag ziet dat ze een leuke, knappe meid is.'

Lees meer
Stefanie: het boek van Sonja

30.06.2017 - Ik vroeg een boek aan Dirk voor Moederdag. ‘Als je nog iets wilt kopen, dan weet ik nog wel een cadeau'. zei ik. Toch kreeg ik het niet.

Lees meer
Stefanie: hoera, een nieuwe baan

23.06.2017 - Niemand zit graag zonder werk thuis. Die tijd is voor Dirk nu opgelost.

Lees meer
Stefanie: een beetje mooi

16.06.2017 - Iedere keer maar weer nieuwe kleding en een nieuw kapsel. Stefanie vindt het niet zo nodig.

Lees meer
Stefanie: fonetisch schrijven

09.06.2017 - Adriana begint met schrijven en dat maakt Stefanie ontzettend trots.

Lees meer
Stefanie: het ei

02.06.2017 - Adriana krijgt haar zin niet. Stefanie weet precies hoe ze haar boze dochtertje weer vrolijk krijgt, door haar gewoon eventjes uit te laten razen.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 55 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!