×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Stefanie: 'Je hebt hartstikke mooie billen'

Stefanie: 'Je hebt hartstikke mooie billen'
19.05.2017 -

De lekkere geurtjes die ik op Moederdag heb gekregen, kunnen onderhand wel naar boven. Alleen het versierde glazen potje met het waxinelichtje erin laat ik op tafel staan. De chocolaatjes had ik direct al opgeruimd. Alle kinderen waren thuis met Moederdag, al weten ze hopelijk wel dat deze feestdag wat mij betreft geen verplichting is. In ieder geval kennen ze mij goed genoeg om te weten dat ik van chocolade hou. Dirk en ik hadden net besloten om minder zoetigheid te kopen, maar stiekem hoopte ik al dat ik met Moederdag chocolaatjes zou krijgen.


Als ik de doucheproducten opruim, ga ik ook even op de weegschaal staan. 72 kilo! Ik dacht dat ik vijf kilo te zwaar was, maar het is nu al zeven kilo te veel. Het is mijn vrije dinsdag en ik heb echt nieuwe kleding voor de zomer nodig, maar nu heb ik geen zin meer in winkelen. Toch ga ik. Bij een grote kledingzaak pak ik twee elastische skinny broeken. Die zitten altijd lekker. Ook zie ik een leuke, zwarte, strakke rok. Gelukkig past alles, een grotere maat heb ik niet nodig. Het shirtje dat ik uitgezocht heb, is te wijd: ik lijk wel een pinguïn!
 
Bij een klein kledingzaakje zoek ik iets anders voor op de rok. Ik zie een mooi truitje met korte mouwen. Het is van een soepele stof, in legergroen met een zwart streepje. Hoewel ik chagrijnig ben geworden van mijn pinguïn-figuur, pas ik het wel. Het sluit mooi aan op mijn lichaam, staat goed bij de rok en is pittig kort.
‘Hoe vind je het?’ vraagt de verkoopster. 
‘Wel leuk, volgens mij,’ antwoord ik.
‘Het groen staat mooi in je gezicht,’ zegt de verkoopster.
‘Ik had iets wijds op deze rok gepast, maar dat maakte me juist dikker,’ zeg ik.
‘Dit staat leuk. Je hebt een goed figuur en je hebt hartstikke mooie billen,’ antwoordt de verkoopster.
Nou, nou, wat is dit voor lekkere meid, die mijn billen mooi noemt? Ik moet er een beetje om lachen en vergeet helemaal dat ik chagrijnig was. Dit is nog eens een compliment! Van Dirk krijg ik ook wel complimentjes, maar mijn achterste wordt steevast ‘dikke kont’ genoemd.
Dirk en Christianne moeten lachen als ik er thuis over vertel. Christianne zegt dat het gewoon een verkooppraatje was. ‘Jullie zijn jaloers,’ zeg ik. ‘Zullen we een chocolaatje bij de thee nemen?’
 

Stefanie (43) adopteerde de kinderen van haar vriend Dirk: Christianne, Deborah, Faith en Nico. 6 jaar geleden kregen zij samen Adriana. Het gaat niet altijd vlekkeloos, maar het gezin draait al ruim 18 jaar!

Plaats een reactie

1Reacties

Stefanie: afleiding

15.09.2017 - Voor Adriana moet alles zo normaal mogelijk doorgaan nu ik me niet goed voel en op een operatie wacht. Ik rust veel als Adriana op school is en Adriana is al vaak bij haar vriendinnetje geweest.

Lees meer
Stefanie: even iets anders

08.09.2017 - Ik heb geen zin om de komende weken alleen over mijn buik te bloggen, maar ik ontkom er vast niet helemaal aan. Het houdt mij wel bezig. Het gesprek met de gynaecoloog en oncoloog gaat mij niet in de koude kleren zitten.

Lees meer
Stefanie: radio aan

01.09.2017 - Adriana gaat voor het eerst logeren. Tot vandaag wilde ze nergens slapen zonder Dirk en mij. Nu mag ze met haar vriendinnetje en haar opa en oma mee naar de camping.

Lees meer
Stefanie: wachten

25.08.2017 - Stefanie heeft nog geen duidelijkheid over haar gezondheid. Wachten is moeilijk, maar ze blijft positief.

Lees meer
Stefanie: tas klaarzetten

18.08.2017 - Het gaat niet zo goed met Stefanie: "Twintig jaar geleden heb ik het ook gehad. Toen is mijn rechtereierstok verwijderd. Nu is de linkerkant aan de beurt."

Lees meer
Stefanie: op zoek naar het vakantiegevoel

11.08.2017 - Stefanie is op vakantie met Dirk en Adriana. Het kost even tijd om het vakantiegevoel te vinden.

Lees meer
Stefanie: beauty

04.08.2017 - Adriana mag Stefanie op de eerste vakantiedag opmaken. Wat een feest!

Lees meer
Stefanie: experiment met mijn balans

28.07.2017 - Stefanie is drie kilo afgevallen. En daar is ze stiekem best heel trots op!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 56 |