×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Stefanie: 'Je hebt hartstikke mooie billen'

Stefanie: 'Je hebt hartstikke mooie billen'
19.05.2017 -

De lekkere geurtjes die ik op Moederdag heb gekregen, kunnen onderhand wel naar boven. Alleen het versierde glazen potje met het waxinelichtje erin laat ik op tafel staan. De chocolaatjes had ik direct al opgeruimd. Alle kinderen waren thuis met Moederdag, al weten ze hopelijk wel dat deze feestdag wat mij betreft geen verplichting is. In ieder geval kennen ze mij goed genoeg om te weten dat ik van chocolade hou. Dirk en ik hadden net besloten om minder zoetigheid te kopen, maar stiekem hoopte ik al dat ik met Moederdag chocolaatjes zou krijgen.


Als ik de doucheproducten opruim, ga ik ook even op de weegschaal staan. 72 kilo! Ik dacht dat ik vijf kilo te zwaar was, maar het is nu al zeven kilo te veel. Het is mijn vrije dinsdag en ik heb echt nieuwe kleding voor de zomer nodig, maar nu heb ik geen zin meer in winkelen. Toch ga ik. Bij een grote kledingzaak pak ik twee elastische skinny broeken. Die zitten altijd lekker. Ook zie ik een leuke, zwarte, strakke rok. Gelukkig past alles, een grotere maat heb ik niet nodig. Het shirtje dat ik uitgezocht heb, is te wijd: ik lijk wel een pinguïn!
 
Bij een klein kledingzaakje zoek ik iets anders voor op de rok. Ik zie een mooi truitje met korte mouwen. Het is van een soepele stof, in legergroen met een zwart streepje. Hoewel ik chagrijnig ben geworden van mijn pinguïn-figuur, pas ik het wel. Het sluit mooi aan op mijn lichaam, staat goed bij de rok en is pittig kort.
‘Hoe vind je het?’ vraagt de verkoopster. 
‘Wel leuk, volgens mij,’ antwoord ik.
‘Het groen staat mooi in je gezicht,’ zegt de verkoopster.
‘Ik had iets wijds op deze rok gepast, maar dat maakte me juist dikker,’ zeg ik.
‘Dit staat leuk. Je hebt een goed figuur en je hebt hartstikke mooie billen,’ antwoordt de verkoopster.
Nou, nou, wat is dit voor lekkere meid, die mijn billen mooi noemt? Ik moet er een beetje om lachen en vergeet helemaal dat ik chagrijnig was. Dit is nog eens een compliment! Van Dirk krijg ik ook wel complimentjes, maar mijn achterste wordt steevast ‘dikke kont’ genoemd.
Dirk en Christianne moeten lachen als ik er thuis over vertel. Christianne zegt dat het gewoon een verkooppraatje was. ‘Jullie zijn jaloers,’ zeg ik. ‘Zullen we een chocolaatje bij de thee nemen?’
 

Stefanie (43) adopteerde de kinderen van haar vriend Dirk: Christianne, Deborah, Faith en Nico. 6 jaar geleden kregen zij samen Adriana. Het gaat niet altijd vlekkeloos, maar het gezin draait al ruim 18 jaar!

Plaats een reactie

1Reacties

Stefanie: mooi gezicht

17.11.2017 - Voordat ik naar de schoonheidsspecialiste ga, werk ik mijn wenkbrauwen bij. Ze zal anders wel denken: wat zijn dat voor woeste borstels?

Lees meer
Stefanie: aandachtig zijn

10.11.2017 - Adriana en ik maken allebei een prinsessenpuzzel. ‘Kijk eens hoe ver ik ben!’, zegt Adriana ‘Ja’, antwoord ik. Werktuiglijk kijk ik even op. ‘Ik zei: kijk eens hoe ver ik ben’, zegt Adriana nu op doordringende toon.

Lees meer
Stefanie: Dierenliefde

03.11.2017 - Voorzichtig buk ik voorover om het drinkflesje aan de kooi te hangen. ‘Wil jij van beneden wat andijvie ophalen?’ vraag ik aan Adriana. ‘Ja!’ roept ze.

Lees meer!
Stefanie: gewichtsverlies

27.10.2017 - Sinds ik ziek ben lukt het me niet om ’s avonds iets anders te ondernemen dan bankhangen.

Lees meer!
Stefanie: gewichtsverlies

20.10.2017 - ‘Wat ben jij afgevallen', hoor ik geregeld mensen tegen mij zeggen. Het valt op. Voor de zomer was ik heel bewust met mijn gezondheid bezig. Ik wilde meer energie krijgen en gezonder eten. Dat ik daardoor geleidelijk van 71 naar 68 kilo ging, vond ik een aangename bijkomstigheid.

Lees meer!
Stefanie: Memory

13.10.2017 - ‘Die koop ik,’ zegt Adriana. Ze legt een pionkaartje op ‘Woud van Arendelle’ van het monopolyspel junior in de Frozen uitvoering. Ze snapt het spel goed en vindt het leuk. Zeker als ze het potje wint. ‘Nog een keer?’ vraagt Adriana.

Lees meer!
Stefanie: 'Een kind kan de was doen'

06.10.2017 - Nu ik weet dat de uitslag van de weefselkweek uit mijn buik negatief is, kan ik mij na de operatie focussen op mijn herstel. Ik ben blij dat het geen eierstokkanker is, maar ik ben er nog niet.

Lees meer!
Stefanie: Vicky en ik

29.09.2017 - We hebben ons er goed doorheen geslagen, Vicky en ik. Vicky kwam pas de tweede dag. Toen wist ik al dat de operatie geslaagd was en de cyste niet kwaadaardig. De definitieve uitslag van de weefselkweek krijg ik volgende week, maar de kans is klein dat daar iets uit komt. Ik bleek ook endometriose te hebben, misschien al jaren, waardoor ik waarschijnlijk verminderd vruchtbaar was en wij Adriana met IVF hebben moeten krijgen. Dat is voorbij. Nu zijn mijn laatste eierstok en de cyste verwijderd en mijn buik schoongespoeld.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 57 |