×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Nu in de bioscoop: Onder Het Hart

Nu in de bioscoop: Onder Het Hart
15.01.2015 -

Deze week werd de rode loper voor Theater Amsterdam uitgerold voor de feestelijke première van de Nederlandse film Onder Het Hart. Vriendin was erbij!


Het was de eerste keer dat er een filmpremière werd georganiseerd in Theater Amsterdam, maar het zal zeker niet de laatste zijn. De prachtig verlichte locatie met chique foyer en ruime zaal is perfect voor gelegenheden als deze.

Iedereen was voor deze speciale avond prachtig gekleed, ook de cast van Onder Het Hart zag er stralend uit. Vol trots liepen zij over de rode loper. Bekijk de fotogallerij onderaan dit artikel voor enkele foto’s.

Zo vrolijk en enthousiast als iedereen de rode loper over kwam, zo bedroefd en terneergeslagen kwamen ze de zaal uit na de film. Niet omdat het een vreselijke film is, maar omdat hij ontroert. Biologe Mascha (Kim van Kooten) leert de liefde van haar leven (Koen de Graeve) kennen, maar moet hem vanwege een ernstige ziekte ook snel weer loslaten. Dat zijn ex (Lies Visschedijk) en dochters ook in het spel zijn maakt het er allemaal niet makkelijker op…

Bekijk de trailer voor een voorproefje:

Onder Het Hart draait vanaf 15 januari in de bioscoop. 

Plaats een reactie

Ga jij naar deze film?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy vr 16 jan '15 08:03

  Reactie: Nee, ik hou niet van Nederlandse films
  Als ik ergens een hekel aan heb zijn het Nederlandse films en Nederlandstalige liedjes
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 16 jan '15 15:52

  Reactie: Ja, zeker weten!
  Heerlijk, Ik ben gek op Nederlandse films, we hebben geweldige acteurs en actrices en de films worden steeds beter!
  Reageer!