×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

TV-tip: Start tweede seizoen Atlas

Kijktip: Start tweede seizoen Atlas
18.08.2014 -

Een groep bekende Nederlanders ondernemeemt een avontuurlijke tocht door Suriname in het tweede seizoen van Atlas.


In de eerste serie van Atlas zagen we 12 bekende Nederlanders, waaronder Johnny Kraaijkamp jr., Robert de Hoog en Mimoun Ouled Radi, een extreme tocht maken over de historische handelsroute tussen de Sahara, over het Atlasgebergte naar Marrakesh. De winnaar van Atlas 2013 was Mimoun Ouled Radi.

In het tweede seizoen van het Avro-programma treden de deelnemers in de voetsporen van de goudzoekers van Suriname. De race begint in Fort Nieuw Amsterdam, waar eeuwen geleden de Nederlanders hun geluk kwamen beproeven. Vandaag de dag trekt Suriname nog steeds veel gelukzoekers aan, allemaal op zoek naar goud.

Van goudkuilen in het zuiden tot het bloeiende handelscentrum in Paramaribo, in elk van de 10 etappes strijden 2 teams om een stuk van de Atlas: de kaart die uiteindelijk de vindplaats van het goud uit het regenwoud onthult.

Het programma wordt gepresenteerd door Lauren Verster. Dit jaar doen onder andere schaatser Bob de Jong, cosmetisch arts Robert Schoemacher en platenbaas Stacey Rookhuizen mee.  

Atlas 2014 is vanaf maandag 18 augustus om 20.25 uur te zien op de Nederland 3.

Bron: Avro
Foto: Michel Schnater

Plaats een reactie

Kijk jij al uit naar het nieuwe seizoen?

    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie