×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

TV-tip: Start tweede seizoen Atlas

Kijktip: Start tweede seizoen Atlas
18.08.2014 -

Een groep bekende Nederlanders ondernemeemt een avontuurlijke tocht door Suriname in het tweede seizoen van Atlas.


In de eerste serie van Atlas zagen we 12 bekende Nederlanders, waaronder Johnny Kraaijkamp jr., Robert de Hoog en Mimoun Ouled Radi, een extreme tocht maken over de historische handelsroute tussen de Sahara, over het Atlasgebergte naar Marrakesh. De winnaar van Atlas 2013 was Mimoun Ouled Radi.

In het tweede seizoen van het Avro-programma treden de deelnemers in de voetsporen van de goudzoekers van Suriname. De race begint in Fort Nieuw Amsterdam, waar eeuwen geleden de Nederlanders hun geluk kwamen beproeven. Vandaag de dag trekt Suriname nog steeds veel gelukzoekers aan, allemaal op zoek naar goud.

Van goudkuilen in het zuiden tot het bloeiende handelscentrum in Paramaribo, in elk van de 10 etappes strijden 2 teams om een stuk van de Atlas: de kaart die uiteindelijk de vindplaats van het goud uit het regenwoud onthult.

Het programma wordt gepresenteerd door Lauren Verster. Dit jaar doen onder andere schaatser Bob de Jong, cosmetisch arts Robert Schoemacher en platenbaas Stacey Rookhuizen mee.  

Atlas 2014 is vanaf maandag 18 augustus om 20.25 uur te zien op de Nederland 3.

Bron: Avro
Foto: Michel Schnater

Plaats een reactie

Kijk jij al uit naar het nieuwe seizoen?

    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |