×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Filmtip: The Bounty Hunter

Filmtip: The Bounty Hunter
06.07.2014 -

Na al het voetbalspektakel van gisteren is het vandaag tijd voor wat komedie. Kruip om 20.00 uur met een bak popcorn voor de buis, want The Bounty Hunter is te zien op rtl5!


Jennifer Aniston en Gerard Butler kunnen je in hun eentje al erg aan het lachen maken, maar als duo zijn ze toch wel op hun best. The Bounty Hunter staat garant voor 111 minuten schateren!

Het verhaal:
Milo Boyd (Gerard Butler), een mislukte premiejager, krijgt zijn droombaan als hij wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurly (Jennifer Aniston), op te sporen. Hij denkt dat het een gemakkelijke klus wordt, maar wanneer Nicole hem op een dwaalspoor brengt zodat zij achter een tip over een moord kan aangaan, beseft hij dat niets ooit eenvoudig gaat tussen Nicole en hem. De exen vliegen elkaar constant in de haren, totdat zij moeten rennen voor hun leven.

Wij geven je alvast een voorproefje: 

Plaats een reactie

Ga jij kijken?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy zo 6 jul '14 17:20

  Reactie: Nee, lijkt me niks aan
  Ik ben eerlijk gezegd niet zo'n fan van die twee acteurs.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dizz di 8 jul '14 14:36

  Reactie: Alleen als ik tijd heb...
  al gezien...
  Reageer!