×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vanavond gaan we er weer tegenaan!

Vanavond gaan we er weer tegenaan!
29.06.2014 -

Vanavond kleurt heel Nederland weer oranje, want ‘onze mannen’ spelen de achtste finales tegen Mexico. Het wordt een spannende wedstrijd, maar gelukkig hebben voetbalhelden als Robben en Van Persie niet alleen een oranjelegioen maar ook een warm gezin achter zich staan.


Wat wordt er veel gesproken over topscoorder Arjen Robben. Hij speelt de sterren van de hemel tijdens dit WK en onze verwachtingen van hem zijn dan ook hoog vandaag. Toch blijft de voetballer met z’n beide benen op de grond staan. Sterallures zijn bij de nuchtere Hollander ver te zoeken, wat mede komt door zijn vrouw Bernadien. Zij is al vanaf zijn zestiende zijn grote liefde, maar blijft het liefst uit de spotlights. Het stel doet alles zo gewoon mogelijk, dus ook de opvoeding van hun kinderen Luka (6), Lynn (4) en Kai (2). Als Bernadien vanavond op de tribune zit zal ze, in tegenstelling tot andere voetbalvrouwen, dus ook niet uitgedost verschijnen. Maar juichen zal ze, want ze is ontzettend trots op haar Arjen.

Ook aanvoerder Robin van Persie wordt tijdens het WK gesteund door zijn gezin, bestaande uit zijn vrouw Bouchra en hun 2 kinderen Shaqueel en Dina Layla. De voetballer doet er alles aan om zijn gezin bij zijn succes te betrekken, want zij zijn ontzettend belangrijk voor hem. Dat Robin en Bouchra samen zo’n gelukkig gezin zouden stichten had de moeder van Bouchra niet verwacht, zij zei in het begin: “Schat, ga niet met een voetballer, want die worden nooit serieus.” Maar inmiddels is ze dol op hem. Gelukkig maar, want het is al jaren haar schoonzoon. Het stel trouwde toen ze 20 waren, dus ze waren er vroeg bij. Het huwelijk is niet altijd rozengeur en maneschijn geweest, want Robin belandde jaren geleden bij een andere vrouw in bed. Maar Bouchra heeft hem vergeven en de 2 zeggen juist na die misstap een nog betere relatie te hebben. Bouchra is samen met hun 2 kids de steun en toeverlaat van Van Persie. Gelukkig maar, want een stabiele basis hebben onze toppers nodig om vanavond te kunnen knallen!

Bron: Weekend

Plaats een reactie

Ga jij vanavond kijken naar de wedstrijd Nederland - Mexico?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  twietie di 8 jul '14 20:58

  Reactie: Nee, ik vind er niks aan
  hou niet van voetballen wel van de sfeer
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |