×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Koe staat rustig op het dak van een Zwitserse boerderij

Koe staat rustig op het dak van een Zwitserse boerderij
19.06.2014 -

Een koe op een dak?! Hmm, dat is erg apart. Maar nog vreemder wordt het als de koe er zelf is opgeklommen. Toch gebeurde het in Zwitserland, echt waar!


De Zwitser Rolf Steiner dacht rustig een rondje te gaan fietsen in de buurt van de Zwitserse hoofdstad Bern. Maar wat een doodnormaal tochtje had moeten worden, werd er al snel een om nooit te vergeten. De man zag namelijk een koe staan….op het dak van een boerderij! Niemand die de man serieus zou hebben genomen als hij geen foto had gemaakt van de  dappere koe. Maar de beelden liegen niet, hij staat er echt!

De eigenaar van de koe, boer Dieter Mueller, was minder verrast door het avontuur van zijn koe: “Ze is altijd al een chagrijnig beest geweest. Het moet allemaal op haar manier. Ik heb geprobeerd om haar naar beneden te krijgen, maar ze doet het rustig aan wanneer zij het wil. En ik zit nu vast met een rekening voor gebroken dakpannen.”

Wat is het meest bizarre moment dat jij op camera hebt vastgelegd? Laat het ons weten via de poll!

Bron: Nu.nl
Foto: CEN

Plaats een reactie

Mijn meest bizarre moment was...

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 19 jun '14 17:07

  Reactie: Ik heb nooit iets bizars meegemaakt
  Heb maar een saai leven
  Reageer!