×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Koe staat rustig op het dak van een Zwitserse boerderij

Koe staat rustig op het dak van een Zwitserse boerderij
19.06.2014 -

Een koe op een dak?! Hmm, dat is erg apart. Maar nog vreemder wordt het als de koe er zelf is opgeklommen. Toch gebeurde het in Zwitserland, echt waar!


De Zwitser Rolf Steiner dacht rustig een rondje te gaan fietsen in de buurt van de Zwitserse hoofdstad Bern. Maar wat een doodnormaal tochtje had moeten worden, werd er al snel een om nooit te vergeten. De man zag namelijk een koe staan….op het dak van een boerderij! Niemand die de man serieus zou hebben genomen als hij geen foto had gemaakt van de  dappere koe. Maar de beelden liegen niet, hij staat er echt!

De eigenaar van de koe, boer Dieter Mueller, was minder verrast door het avontuur van zijn koe: “Ze is altijd al een chagrijnig beest geweest. Het moet allemaal op haar manier. Ik heb geprobeerd om haar naar beneden te krijgen, maar ze doet het rustig aan wanneer zij het wil. En ik zit nu vast met een rekening voor gebroken dakpannen.”

Wat is het meest bizarre moment dat jij op camera hebt vastgelegd? Laat het ons weten via de poll!

Bron: Nu.nl
Foto: CEN

Plaats een reactie

Mijn meest bizarre moment was...

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 19 jun '14 17:07

  Reactie: Ik heb nooit iets bizars meegemaakt
  Heb maar een saai leven
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |