×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Een cadeau voor de allerliefste moeder

Een cadeau voor de allerliefste moeder
11.05.2014 -

Verwacht jij vandaag een leuk cadeautje voor Moederdag van je zoon of dochter? Je bent niet de enige, driekwart van de Nederlandse vrouwen rekent op een cadeautje vandaag.


Dit blijkt uit onderzoek onder 534 Nederlanders. Bijna 85% van de Nederlanders is van plan om voor Moederdag een cadeautje te kopen. Helaas voor de moeders zijn we niet zo creatief in het bedenken van originele cadeaus. Een populair cadeautje voor Moederdag is een bos bloemen, terwijl maar 18% van de moeders aangeeft het liefst een bos bloemen te krijgen. Het liefst worden moeders verrast met een cadeau dat zij niet verwachten, en door hun kinderen is uitgekozen of door hun partner. Moeders krijgen ook graag een zelfgemaakt cadeau van hun kinderen. Een gepast bedrag voor een cadeautje is zo’n 19 euro, vinden de moeders, terwijl de meeste mensen ruim 25 euro uitgeven aan een cadeau. Maar niet alle moeders krijgen een cadeau: 20% van de moeders geeft aan dat zij zichzelf wel eens een Moederdagcadeau heeft gegeven.

Wat krijg jij het liefst voor Moederdag?

Bron: NU.nl
Foto: Pinterest

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    hilda30 zo 11 mei '14 20:06

    Zelfgemaakte cadeautjes van mijn kinderen vind ik het allermooist!!!!
    Reageer!

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |