×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Een cadeau voor de allerliefste moeder

Een cadeau voor de allerliefste moeder
11.05.2014 -

Verwacht jij vandaag een leuk cadeautje voor Moederdag van je zoon of dochter? Je bent niet de enige, driekwart van de Nederlandse vrouwen rekent op een cadeautje vandaag.


Dit blijkt uit onderzoek onder 534 Nederlanders. Bijna 85% van de Nederlanders is van plan om voor Moederdag een cadeautje te kopen. Helaas voor de moeders zijn we niet zo creatief in het bedenken van originele cadeaus. Een populair cadeautje voor Moederdag is een bos bloemen, terwijl maar 18% van de moeders aangeeft het liefst een bos bloemen te krijgen. Het liefst worden moeders verrast met een cadeau dat zij niet verwachten, en door hun kinderen is uitgekozen of door hun partner. Moeders krijgen ook graag een zelfgemaakt cadeau van hun kinderen. Een gepast bedrag voor een cadeautje is zo’n 19 euro, vinden de moeders, terwijl de meeste mensen ruim 25 euro uitgeven aan een cadeau. Maar niet alle moeders krijgen een cadeau: 20% van de moeders geeft aan dat zij zichzelf wel eens een Moederdagcadeau heeft gegeven.

Wat krijg jij het liefst voor Moederdag?

Bron: NU.nl
Foto: Pinterest

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    hilda30 zo 11 mei '14 20:06

    Zelfgemaakte cadeautjes van mijn kinderen vind ik het allermooist!!!!
    Reageer!