Placeholder

Ben jij blij met je huis, buren en tuin?

Wat vind jij van jouw huis? De kans is groot dat je er erg tevreden mee bent.

Wat vind jij van jouw huis? De kans is groot dat je er erg tevreden mee bent.

Dit blijkt uit onderzoek onder 525 Nederlanders tussen de 20 en 65 jaar oud. We zijn het meest trots op de woonkamer, gevolgd door de keuken, de badkamer en de slaapkamers. We genieten het meest van ons huis als we met de ramen open slapen en wakker worden met de zon en het geluid van vogels. We kunnen ook genieten van een verse bos bloemen op tafel en van koken met een geopende fles wijn. Toch zijn we niet helemaal tevreden met ons huis, want we hebben ook veel ergernissen. Wij, vrouwen, kunnen ons het meest ergeren aan troep op de trap, vlekken op de bank of in het tapijt. 38% van de ondervraagden ergert zich aan rondslingerend speelgoed en rommel van de partner of kinderen.

Ondanks dat we best tevreden zijn met ons huis, hebben we ook wat (verbouw)wensen. Veel van ons zouden graag de badkamer willen opknappen en we willen graag regelmatig van interieur veranderen. Een klein deel van de mensen wil graag de tuin of het terras opknappen.

Maar liefst 94% zou niet willen ruilen met het huis van de buren of vrienden, maar we zijn wel nieuwsgierig naar het interieur van de buren. 1 op de 10 mensen vindt zelfs het huis van de buren leuker ingericht! Als het gaat om het interieur van bekende Nederlanders zouden de ondervraagden het liefst willen binnenkijken bij de koning en koningin. Gevolgd door het huis van Linda de Mol, Leontine Borsato en Wendy van Dijk.

Ben jij tevreden over je huis? Laat het ons weten via de poll.