×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Ben jij blij met je huis, buren en tuin?

Ben jij blij met je huis, buren en tuin?
26.04.2014 -

Wat vind jij van jouw huis? De kans is groot dat je er erg tevreden mee bent.


Dit blijkt uit onderzoek onder 525 Nederlanders tussen de 20 en 65 jaar oud. We zijn het meest trots op de woonkamer, gevolgd door de keuken, de badkamer en de slaapkamers. We genieten het meest van ons huis als we met de ramen open slapen en wakker worden met de zon en het geluid van vogels. We kunnen ook genieten van een verse bos bloemen op tafel en van koken met een geopende fles wijn. Toch zijn we niet helemaal tevreden met ons huis, want we hebben ook veel ergernissen. Wij, vrouwen, kunnen ons het meest ergeren aan troep op de trap, vlekken op de bank of in het tapijt. 38% van de ondervraagden ergert zich aan rondslingerend speelgoed en rommel van de partner of kinderen.

Ondanks dat we best tevreden zijn met ons huis, hebben we ook wat (verbouw)wensen. Veel van ons zouden graag de badkamer willen opknappen en we willen graag regelmatig van interieur veranderen. Een klein deel van de mensen wil graag de tuin of het terras opknappen.

Maar liefst 94% zou niet willen ruilen met het huis van de buren of vrienden, maar we zijn wel nieuwsgierig naar het interieur van de buren. 1 op de 10 mensen vindt zelfs het huis van de buren leuker ingericht! Als het gaat om het interieur van bekende Nederlanders zouden de ondervraagden het liefst willen binnenkijken bij de koning en koningin. Gevolgd door het huis van Linda de Mol, Leontine Borsato en Wendy van Dijk.

Ben jij tevreden over je huis? Laat het ons weten via de poll. 

Bron: NU.nl
Foto: iStock

Plaats een reactie

Ben jij tevreden over je huis?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy za 26 apr '14 16:42

  Reactie: Ja, maar ik zou best wat willen veranderen, namelijk...
  .....de muren opnieuw schilderen, nieuwe vloerbedekking en nog meer van die kleine zaakjes
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  alexandravanandel zo 27 apr '14 16:31

  Reactie: Ja, maar ik zou best wat willen veranderen, namelijk...
  Wij willen al jaren de zolder aanpakken en hier een leuke tienerkamer voor onze oudste zoon van maken zodat de jongste in zijn kamer kan en wij een klein kamertje over hebben als studeerkamertje/computerkamertje! Verder moeten we de buiten en binnen boel nodig schilderen maar door ziekte van mijn man is dit allemaal in het slop geraakt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  angelique.vanosch.5 zo 27 apr '14 21:11

  Reactie: Ja, maar ik zou best wat willen veranderen, namelijk...
  Alle kamers moeten hoognodig geschilderd worden en mijn voortuin is een jungle Verder erg tevreden, leuke buurt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1665944753431140 di 6 mei '14 17:01

  Reactie: Ja, ik ben zeer tevreden en wil niks veranderen
  Ik heb een prachtig huis, met een heerlijke tuin en super leuke buren!
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |