×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Ben jij blij met je huis, buren en tuin?

Ben jij blij met je huis, buren en tuin?
26.04.2014 -

Wat vind jij van jouw huis? De kans is groot dat je er erg tevreden mee bent.


Dit blijkt uit onderzoek onder 525 Nederlanders tussen de 20 en 65 jaar oud. We zijn het meest trots op de woonkamer, gevolgd door de keuken, de badkamer en de slaapkamers. We genieten het meest van ons huis als we met de ramen open slapen en wakker worden met de zon en het geluid van vogels. We kunnen ook genieten van een verse bos bloemen op tafel en van koken met een geopende fles wijn. Toch zijn we niet helemaal tevreden met ons huis, want we hebben ook veel ergernissen. Wij, vrouwen, kunnen ons het meest ergeren aan troep op de trap, vlekken op de bank of in het tapijt. 38% van de ondervraagden ergert zich aan rondslingerend speelgoed en rommel van de partner of kinderen.

Ondanks dat we best tevreden zijn met ons huis, hebben we ook wat (verbouw)wensen. Veel van ons zouden graag de badkamer willen opknappen en we willen graag regelmatig van interieur veranderen. Een klein deel van de mensen wil graag de tuin of het terras opknappen.

Maar liefst 94% zou niet willen ruilen met het huis van de buren of vrienden, maar we zijn wel nieuwsgierig naar het interieur van de buren. 1 op de 10 mensen vindt zelfs het huis van de buren leuker ingericht! Als het gaat om het interieur van bekende Nederlanders zouden de ondervraagden het liefst willen binnenkijken bij de koning en koningin. Gevolgd door het huis van Linda de Mol, Leontine Borsato en Wendy van Dijk.

Ben jij tevreden over je huis? Laat het ons weten via de poll. 

Bron: NU.nl
Foto: iStock

Plaats een reactie

Ben jij tevreden over je huis?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy za 26 apr '14 16:42

  Reactie: Ja, maar ik zou best wat willen veranderen, namelijk...
  .....de muren opnieuw schilderen, nieuwe vloerbedekking en nog meer van die kleine zaakjes
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  alexandravanandel zo 27 apr '14 16:31

  Reactie: Ja, maar ik zou best wat willen veranderen, namelijk...
  Wij willen al jaren de zolder aanpakken en hier een leuke tienerkamer voor onze oudste zoon van maken zodat de jongste in zijn kamer kan en wij een klein kamertje over hebben als studeerkamertje/computerkamertje! Verder moeten we de buiten en binnen boel nodig schilderen maar door ziekte van mijn man is dit allemaal in het slop geraakt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  angelique.vanosch.5 zo 27 apr '14 21:11

  Reactie: Ja, maar ik zou best wat willen veranderen, namelijk...
  Alle kamers moeten hoognodig geschilderd worden en mijn voortuin is een jungle Verder erg tevreden, leuke buurt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1665944753431140 di 6 mei '14 17:01

  Reactie: Ja, ik ben zeer tevreden en wil niks veranderen
  Ik heb een prachtig huis, met een heerlijke tuin en super leuke buren!
  Reageer!
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

4

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

8

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer

1

Nieuwe reep Tony Chocolonely: melk pompoenpit cranberry

13.11.2017 - Dol op de chocolade van Tony Chocolonely? Vanaf vandaag vind je in de schappen van de Albert Heijn weer een nieuwe smaak.

Lees meer
Wat je moet weten van de 'elfde van de elfde'

11.11.2017 - Het carnavalsseizoen is vandaag officieel gestart. Op 11 november om elf over elf 's avonds komt de Raad van Elf voor het eerst weer bij elkaar. Ook wordt vandaag de nieuwe Prins Carnaval bekend gemaakt.

Lees meer!
Kookboekengeschenk: 'Smaakmakers'

10.11.2017 - Voor de eerste keer is er nu een Kookboekengeschenk. Bij aankoop van € 19,50 aan kookboeken krijg je het boek 'Smaakmakers' cadeau.

Lees meer!

1

Decoreer je huis met deze mandala-stencils

08.11.2017 - Hoe leuk zijn deze mandala-stencils! Volg de tips en versier je huiskamer, slaapkamer of keuken met een van deze mooie mandala's.

Lees meer!
Mega grote kerstmarkt in Amsterdam

08.11.2017 - Nog geen plannen voor Kerst? Van 22 december tot en met 1 januari komt er in Amsterdam een kerstmarkt. Laat je onderdompelen in winterse sferen in de RAI op de Winterparade.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |