×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Een kast vol ongedragen kleding

Een kast vol ongedragen kleding
03.04.2014 -

Heb jij kleding in je kast hangen die je nooit draagt, of waar misschien zelfs het prijskaartje nog aanhangt? Je bent niet de enige, zo blijkt uit een nieuw Amerikaans onderzoek.


Het blijkt dat de gemiddelde vrouw voor zo’n €400 aan ongedragen kleding in haar kast heeft hangen. Het Amerikaanse onderzoek is gehouden onder 2.137 vrouwen van 18 jaar en ouder. Vooral schoenen en jassen blijven vaak ongedragen in de kast liggen. De meerderheid van de vrouwen zegt sommige kledingstukken nooit te dragen omdat ze andere kleding mooier vinden. Bijna de helft van de ondervraagde vrouwen geeft als reden de kleding niet te dragen omdat ze er negatieve kritiek op hebben gekregen. Hoewel ze de kleding niet dragen, gooien ze de kleding ook niet weg. Vaak omdat ze geen zin hebben om hun kledingkast op te ruimen.

Hoe jij ervoor kunt zorgen dat je minder vaak een kledingstuk koopt dat je uiteindelijk helemaal niet draagt? Het is handig om je kledingkast overzichtelijk in te delen en goed te kijken naar welke kleuren je het liefst draagt. Vervolgens kun je de kleuren die je niet leuk vindt meteen weggooien. Ook is het belangrijk om jezelf af te vragen of je wel met de laatste trends wil meelopen. Sommige kledingstukken passen niet bij iedereen, daarom kun je beter strategisch winkelen en jezelf afvragen: ‘Heb ik dit nodig?’.

Vriendin vraagt zich af: heb jij ook veel ongedragen kledingstukken in je kast hangen? Laat het ons weten via de poll.

Bron: NU.nl
Foto: iStock

Plaats een reactie

Heb jij ook ongedragen kleding in je kast hangen?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 2 apr '14 08:02

  Reactie: Nee, ik doe bijna nooit een miskoop
  Ik denk altijd heel goed na. Duurt misschien dan ook water langer voordat ik iets heb maar dan draag ik het wel
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 3 apr '14 19:20

  Reactie: Nee, ik doe bijna nooit een miskoop
  Alles wat ik koop dat draag ik ook en kleding wat ik niet meer draag gaat naar de kringloopwinkel .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  leoniquevdmeer zo 13 apr '14 01:01

  Reactie: Anders, namelijk...
  nee, maar ik draag sommige kleding niet meer omdat ik andere kleding leuker vind of het andere niet meer mooi vind.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 14 apr '14 12:23

  Reactie: Nee, ik doe bijna nooit een miskoop
  Heel af en toe heb ik een miskoop maar die hangt niet in de kast. Mijn schoondochter heeft dezelfde maat en dan gaat het naar haar. Ook kleding waar ik op uitgekeken ben gaat naar haar en zij is er altijd blij mee want we hebben dezelfde smaak.
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |