×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bioscooptip: Mannenharten

Bioscooptip: Mannenharten
28.11.2013 -

Heb je zin om weer eens gezellig met vriendinnen naar een leuke film te gaan? Dan kun je vanaf vandaag je hart ophalen, want de Nederlandse komedie Mannenharten draait in de bioscoop!


In deze film volgen we de levens van 6 mannen die op zoek zijn naar hun grote liefde of naar een beetje geluk. Zo worstelt Tim met cold feet over zijn aanstaande huwelijk en kan Frank de scheiding met zijn ex maar niet verwerken.

Ondertussen probeert muziekproducent Dennis om te gaan met het blok aan zijn been Roy en weet de sympathieke chaoot Wouter nog steeds niet wat hij beroepsmatig wil worden. De paden van deze mannen kruisen elkaar in de sportschool waar zij wekelijks hun best doen om in vorm te blijven.

De film Mannenharten kent een topcast met onder andere Daan Schuurmans, Barry Atsma, Jeroen Spitzenberger, Teun Kuilboer, Marcel Musters, Jon van Eerd, Georgina Verbaan, Hadewych Minis, Sanne Vogel en Kim Feenstra.

Ben jij benieuwd naar deze film? Bekijk dan hieronder alvast een voorproefje:

Plaats een reactie

Ga jij naar deze film?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  fb_820705271368368 vr 13 dec '13 16:54

  Reactie: Anders, namelijk...
  heb de film woensdag in de bioscoop gezien de film is super leuk echt de moeite waard om naar deze film te gaan
  Reageer!