×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

TV-tip: Sophie’s Web

TV-tip: Sophie’s Web
17.11.2013 -

Vanaf morgen is er weer een leuke nieuwe serie op tv: Sophie’s Web.


In deze vernieuwende komische dramaserie volgen we het leven van de 30-jarige Sophie en haar naasten via de webcam. Sophie is een aantrekkelijke ‘girl next door’ die wordt verlaten door haar vriend. Hij is er vandoor gegaan met haar beste vriendin. Sophie voelt zich daardoor eenzaam en wil een relatie. Maar waar vind je de ware als je een drukke baan hebt en geen zin hebt om naar de kroeg te gaan? Webdating op internet is voor Sophie een uitkomst!

Via de webcam onderhoudt Sophie niet alleen contact met potentiële vriendjes, maar ook met haar ex, haar moeder en beste vriend Christo. De hoofdrol wordt gespeeld door Jennifer Hoffman, die in '3 vragen aan' in Vriendin 46 vertelt hoe zij haar rol in de serie heeft ervaren. Andere rollen zijn weggelegd voor onder andere Daniel Boissevain, Miryanna van Reeden, Dennis Overeem, Pim Veth, Manuel Broekman en Johnny Kraaykamp jr.

Is deze serie echt iets voor jou? Zap dan elke maandagavond om 21.25 naar NET5!

Plaats een reactie

Ga jij deze serie volgen?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  linda mollers zo 17 nov '13 22:06

  Reactie: Ja, lijkt me erg leuk!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy ma 18 nov '13 18:18

  Reactie: Nee, lijkt me niets aan
  Nee vreselijk dat soort serie's. Sorry, niets voor mij
  Reageer!