×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Het regent, het regent…

Het regent, het regent…
31.10.2013 -

Helaas krijgen we er weer veel mee te maken: de regen. Die kun je wel op een leuke manier trotseren. Wij laten je zien hoe!


Met de prachtige paraplu’s hieronder ziet het er buiten toch nog vrolijk uit, ondanks het sombere, grauwe weer. Heb je de regen getrotseerd? Berg je plu dan op in een mooie paraplubak.

Een andere, leuke manier om een flinke regenbui te doorstaan, is met een mooie regenjas. Je ziet er al snel slonzig uit in de regen, maar dat hoeft helemaal niet. Met zo’n prachtige jas en een goed stel laarzen eronder zie je er alsnog pico bello uit. En nog een leuk pluspunt: het houdt je lekker warm en enigszins droog.

Heb je hieronder iets moois gespot? Klik dan op het item om ‘m beter te bekijken of om te bestellen. Zit er niets voor jou tussen? Kijk dan ook even op de site van Zalando, Nelly, de Bijenkorf of Otto voor meer leuke items.
 

Roze bloemenparaplu Paraplu met polkadotsParaplu met tijgerprintZwarte regenjas Blauwe regenjas ParaplubakZwarte regenlaars Regenlaars met printje

Plaats een reactie

Hoe trotseer jij de regen?

  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 31 okt '13 17:08

  Reactie: Dat doe ik door...
  ...een paraplu mee te nemen en gaan met die banaan
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Geertje . do 31 okt '13 18:08

  Reactie: Dat doe ik door...
  een paraplu mee te nemen,en dan de regen maar voor lief te nemen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dolfijn 1970 za 2 nov '13 18:27

  Reactie: Dat doe ik door...
  te gaan fietsen heb geen auto
  Reageer!